♥ BobbyInTheHouse ♥ Публикувано Юни 21, 2017 Share Публикувано Юни 21, 2017 Здравейте,едно и малко предложение за сървъра от мен. VIP раса,какво означава това? Това ще бъде раса която ще вземе максимално най-доброто от всички раси,ще бъде направена така,че да отговаря всички качества в нея,съответно тя ще е срещу заплащане и така удоволствието ще е 2 пъти по-голямо да играеш с нова раса различна от останалите Предлагам happy hour-а да е малко по-дълъг или да бъде разделен на две части.Като например от 13:00 до 16:00 и от 21:00 до 00:00,така според мен ще е по-добре или да бъде увеличен като например от 20:00 до 00:00. Плъгина за да минеш spectator трябва да бъде редактиран,защото като напишеш /spec пише нещо друго и ето кво пише -> http://prikachi.com/images.php?images/148/9140148V.jpg Едно предложение и за БЕЗПЛАТНИЯ ВИП, него може да го пускате събота и неделя за няколко часа,примерно 20:00 до 00:00 само за уикенда или да е друго времето И последно предложение е да бъдат премахнати няколко карти и да бъдат сложени други Да се премахнат:de_mirage32, de_dustyaztec , de_dust2_2006 , de_westwood_big , cs_italy2_32 . Да се добавят: de_zima, de_westwood, de_russka32, de_deltareid_sr2012, de_terial_extra , de_duhran , css_kabul2 . Това е за сега! Благодаря за отделенотов време! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Публикувано Юни 22, 2017 Share Публикувано Юни 22, 2017 1.Не ме касае нямам мнение. 2.Това сбственика/администратора на сървъра трябва да си прецени. 3.Пише, че е само за администратори.И така трябва да бъде. 4.Нямам мнение по този въпрос. 5.Не виждам защо да се премахва cs_italy2_32, може би е от наи-играните карти в сървъра. de_duhran я има в маплиста. de_kabul_32 я има в маплиста. css_kabul2 е почти същата и по мое мнение е по-слабата от двете. de_terial_extra тази е добра. de_zima представяш ли си human c cloak в сървър с разрешено катерене по картата какъв цирк ще е. de_westwood Тази на мен лично ми е интересна. de_deltareid_sr2012 също не е лоша карта. de_russka32 Тази не съм я играл немога да дам мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zangieff Публикувано Юни 22, 2017 Share Публикувано Юни 22, 2017 1. Преди години съм играл в 2 доста посещавани сървъра именно с ВИП раса(най-добрите умения взети накуп) и се получава някво хибридче, което хем се пълни с маска, невидимо е, ползва evasion- пропускат те патрони, ходи бързо като ъндеад и като го утрепеш вземе та гръмне хахах, и смело мога да кажа,че само аз ги мачках, защото бях в супер форма, другите доста добри играчи просто се отказваха, сменяха сървъра или псуваха. Това тотално ще изгони хората, Твърдо против. 2 . Относно випа съм против, все пак услугата е платена, понякога се дава на заслужили играчи и на тези в топа, но.. има happy hour, може да се увеличи с някой час и да се разпредели.. А за малката de_westwood, мога да викажа, че много тегаво се играе war на нея, тя малка и тясна за сървър без магии.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mowgli Wobblin Публикувано Юни 22, 2017 Share Публикувано Юни 22, 2017 Преди 37 минути, Zangieff said: 1. Преди години съм играл в 2 доста посещавани сървъра именно с ВИП раса(най-добрите умения взети накуп) и се получава някво хибридче, което хем се пълни с маска, невидимо е, ползва evasion- пропускат те патрони, ходи бързо като ъндеад и като го утрепеш вземе та гръмне хахах, и смело мога да кажа,че само аз ги мачках, защото бях в супер форма, другите доста добри играчи просто се отказваха, сменяха сървъра или псуваха. Това тотално ще изгони хората, Твърдо против. 2 . Относно випа съм против, все пак услугата е платена, понякога се дава на заслужили играчи и на тези в топа, но.. има happy hour, може да се увеличи с някой час и да се разпредели.. А за малката de_westwood, мога да викажа, че много тегаво се играе war на нея, тя малка и тясна за сървър без магии.. Напълно подкрепям твоето мнение! Взе ми думите от устата Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATMAN Публикувано Юни 22, 2017 Share Публикувано Юни 22, 2017 Това с ВИП расата звучи малко като pay2win. Дето казаха над мен, хората с тази раса ще мачкат всички и това ще изгони хората. За /spec плъгина не знам какъв е проблема като той е предназначен за администратори. Нямам мнение за останалото :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
♥ BobbyInTheHouse ♥ Публикувано Юни 22, 2017 Author Share Публикувано Юни 22, 2017 преди 4 часа, Zangieff said: 1. Преди години съм играл в 2 доста посещавани сървъра именно с ВИП раса(най-добрите умения взети накуп) и се получава някво хибридче, което хем се пълни с маска, невидимо е, ползва evasion- пропускат те патрони, ходи бързо като ъндеад и като го утрепеш вземе та гръмне хахах, и смело мога да кажа,че само аз ги мачках, защото бях в супер форма, другите доста добри играчи просто се отказваха, сменяха сървъра или псуваха. Това тотално ще изгони хората, Твърдо против. 2 . Относно випа съм против, все пак услугата е платена, понякога се дава на заслужили играчи и на тези в топа, но.. има happy hour, може да се увеличи с някой час и да се разпредели.. А за малката de_westwood, мога да викажа, че много тегаво се играе war на нея, тя малка и тясна за сървър без магии.. Ако не знаеш випа го има от 00:00 до 07:00 мисля,че е .. И ще е по добре да се промени ще влизат хора през уикенда.. Значи de_westwood е малка,а fy_snow е доста по голяма нали? хах.. преди 3 часа, BATMAN said: Това с ВИП расата звучи малко като pay2win. Дето казаха над мен, хората с тази раса ще мачкат всички и това ще изгони хората. За /spec плъгина не знам какъв е проблема като той е предназначен за администратори. Нямам мнение за останалото :c За /spec плъгина говоря за това,че пише CS-RELOAD ... преди 6 часа, Nikola said: 1.Не ме касае нямам мнение. 2.Това сбственика/администратора на сървъра трябва да си прецени. 3.Пише, че е само за администратори.И така трябва да бъде. 4.Нямам мнение по този въпрос. 5.Не виждам защо да се премахва cs_italy2_32, може би е от наи-играните карти в сървъра. de_duhran я има в маплиста. de_kabul_32 я има в маплиста. css_kabul2 е почти същата и по мое мнение е по-слабата от двете. de_terial_extra тази е добра. de_zima представяш ли си human c cloak в сървър с разрешено катерене по картата какъв цирк ще е. de_westwood Тази на мен лично ми е интересна. de_deltareid_sr2012 също не е лоша карта. de_russka32 Тази не съм я играл немога да дам мнение. Колко нови карти толкова по-добре според мен и малко от старите да бъдат премахнати.. Благодаря за мнението ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATMAN Публикувано Юни 22, 2017 Share Публикувано Юни 22, 2017 Преди 5 минути, ♥ BobbyInTheHouse ♥ said: За /spec плъгина говоря за това,че пише CS-RELOAD ... Уточни се за какво говориш тогава ние не можем да гадаем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
♥ BobbyInTheHouse ♥ Публикувано Юни 22, 2017 Author Share Публикувано Юни 22, 2017 Преди 6 минути, BATMAN said: Уточни се за какво говориш тогава ние не можем да гадаем. http://prikachi.com/images.php?images/148/9140148V.jpg [CS-RELOAD] Only Admins n use /spec,/back ommand , няма ли да е по-добре да се редактира, на [CS1.BG] Only Admins use /spec,/back command .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zangieff Публикувано Юни 22, 2017 Share Публикувано Юни 22, 2017 Fy_snow е една от малкото малки оставени карти, при положение,че останат малко играчи. Но когато са 15 човека на сноу имаш 3 варианта да избягаш, докато, WESTOOD, те ражда в 1 коридор - на пазарчето, и като те заклещят 1 хуман от горе и 1 орк с гренати, нали се сещаш,че за 15 мин ще получиш тахикардия и диабет от нерви.То просто няма на къде да отидеш само направо и това е .. Докато WESTOOD_BIG имаш 3 и повече варианта, ляво, среда, и дупката в дясно, без да броя,че има и допълнителни покриви, с 2 думи, като те заклещи противниковият отбор имаш алтернатива на къде да ходиш., докато при другата само стоиш и гледаш как те подмятат и ти хвърлят гранати в това тясно коридорче и докато напишеш /rs си убит още 27 пъти, и се почва еднин спам в чата от сорта на '''' alll rtv, pi6ete rtv si4kiii"" ""basi tupite kartiiiii"" и народа лефти. А пък ако искаш да се добави като малка карта, в случай,че хората намалеят.. отново съм против, защото има достатъчно. И все пак аз така ги виждам нещата имаш пълното прави да не си съгласен с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
♥ BobbyInTheHouse ♥ Публикувано Юни 22, 2017 Author Share Публикувано Юни 22, 2017 преди 1 час, Zangieff said: Fy_snow е една от малкото малки оставени карти, при положение,че останат малко играчи. Но когато са 15 човека на сноу имаш 3 варианта да избягаш, докато, WESTOOD, те ражда в 1 коридор - на пазарчето, и като те заклещят 1 хуман от горе и 1 орк с гренати, нали се сещаш,че за 15 мин ще получиш тахикардия и диабет от нерви.То просто няма на къде да отидеш само направо и това е .. Докато WESTOOD_BIG имаш 3 и повече варианта, ляво, среда, и дупката в дясно, без да броя,че има и допълнителни покриви, с 2 думи, като те заклещи противниковият отбор имаш алтернатива на къде да ходиш., докато при другата само стоиш и гледаш как те подмятат и ти хвърлят гранати в това тясно коридорче и докато напишеш /rs си убит още 27 пъти, и се почва еднин спам в чата от сорта на '''' alll rtv, pi6ete rtv si4kiii"" ""basi tupite kartiiiii"" и народа лефти. А пък ако искаш да се добави като малка карта, в случай,че хората намалеят.. отново съм против, защото има достатъчно. И все пак аз така ги виждам нещата имаш пълното прави да не си съгласен с мен de_westwood е доста по добре от fy_snow .. както и да е,нека по висш от нас да изрази мнение и това е.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts