Bandaleros88 Публикувано Юни 5, 2017 Share Публикувано Юни 5, 2017 Здравейте, От известно време с доста потребители в War3Respawn-а коментираме, че във вотовете за карти липсват класическите, като: de_dust2 cs_assault cs_italy de_inferno de_nuke de_train de_vertigo и други. Често изборът ни се свежда до карти, които масово потребителите НЕ одобряваме и се налага да избираме по-малкото зло, след което половината играчи напускат. Та хубаво ще е да добавите малко класика при избор на карта и нека потребителите решим ... нали играта е за нас! Също едно допълнение - направете така във вота да няма 1, защото масово цъкат по инерция и накрая се оказва, че НИКОЙ не иска дадена карта :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Юни 5, 2017 Share Публикувано Юни 5, 2017 Здравей приятелю Хубаво е , че се интересуваш от warcraft-а , защото сме малко хората , които го правим. Но си пропуснал доста неща и не е лошо да прочетеш темите за този сървър. Всички тези карти ги има с изключение на Вертиго, защото е прекалено голяма. Въпреки , че има и други още по-големи , които са качени на сървъра в момента. За съжаление това с вота също е обсъдено и решено, че не може да се промени. Guardian Angel каза ,че плъгина не работи както трябва когато се променят цифрите и се преместят от 2-3 на горе, за да не гласуваме за карта случайно. Именно заради това вота излиза няколко пъти подред през интервали от няколко секунди. Та общо взето всичко това е обсъдено и е взето решение вече. Единствения проблем в момента е , че плъгина за вота пак почна да бърка картите и изкарва все едни и същи, и смесва големи с малки карти. Общо взето това е за сега. Да добавя ,че не е лошо всички да се научим да ползваме RTV за смяна на карта , която не харесваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandaleros88 Публикувано Юни 5, 2017 Author Share Публикувано Юни 5, 2017 Преди 4 минути, The Shrew said: Здравей, Интересувам се от Warcraft-сървърите, защото внасят малко повече тактика в играта Наистина сме ги играли някои от класиките, но имам чувството, че се падат за избор веднъж на високосна ... наистина може би плъгина да не върти всички карти и затова от известно време наистина играем едни и същи. Надявам се да го оправят. Съжалявам, че не пуснах темата в правилния подраздел, леко недоглеждане 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikola Публикувано Юни 6, 2017 Share Публикувано Юни 6, 2017 Тези карти наистина ги има.Всичко идва от вотемап плугина,които си набелязва десетина карти и ги върти до затъпяване. Колкото до вертиго,не мисля че е по голяма карта от de_dust2,de_inferno да не говорим за cs_militia32a. Освен това е нестандартна забавна карта и аз с удоволствие бих я играл. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Юни 6, 2017 Share Публикувано Юни 6, 2017 Вертиго ми е от най-любимите карти за всички времена. Нямам представа , защо я няма до ден днешен на този сървър. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandaleros88 Публикувано Юни 7, 2017 Author Share Публикувано Юни 7, 2017 Аз от толкова време не съм играл vertigo както трябва, че съм го позабравил, а наистина картата не е лоша. Има толкова добри класики, че за какво са ни някакви "измислени" карти. Те хората са си ги измислили преди мнооого години, тествали са ги и са се утвърдили с времето. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zangieff Публикувано Юни 24, 2017 Share Публикувано Юни 24, 2017 Картите са в маплистата и се играят в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts