Ерхан С. Публикувано Май 28, 2017 Share Публикувано Май 28, 2017 Казах да го провери уш го е проверил пак всички го видяха как гледа през стената и стреля демо нямам имам само снимка. После му поисках skype за да му пратя снимката пак не ми отговаряше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KING AWPer Публикувано Май 28, 2017 Share Публикувано Май 28, 2017 Приятел излязох спектатор и го гледах половин час.И след това ти казах ,че е чист не знам какво очакваш.Това ,че те бие някой дай да го банваме ли?Стегнете се малко не сте в детската градина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zangieff Публикувано Май 28, 2017 Share Публикувано Май 28, 2017 Първо с демо трябва да докаже,че играчът е с хак, има си тема за оплаквания от играчи, до 2ро и 3-то явно няма да се стигне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Май 28, 2017 Share Публикувано Май 28, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts