nuHokuo Публикувано Май 25, 2017 Share Публикувано Май 25, 2017 1.Име и Фамилия: Димитър Ненов 2.Години: 23 3.Град: Велико Търново 4.Skype за връзка: divdqvol 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Да, преди известно време за година в един сървър , на който не помня името. 6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played= От стийма имам 990 часа. Като махнем 100 по B-hop сървъри... (не се намерих в геймтракър с 3те ми ника... CanYouFeelMe?; kAvAL cREw | CanYouFeelMe? ; m a d n e s S s ~; Q u a t t r o ~ ; ако ги намерите :Д) 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.BG | Dust2 Arena [HLstatsX] #1 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? По 4-8 часа докато съм на работа. Зависи колко е натоварено. 9.Можете ли да работите в екип? Да 10.Познавате ли амх командите? Да 11.Имате ли проблеми с нервите? Не 12.С какъв псевдоним играете? kAvAL cREw | Q u a t t r o ~ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]*** Публикувано Май 26, 2017 Share Публикувано Май 26, 2017 От мен имаш Да успех 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KING AWPer Публикувано Май 26, 2017 Share Публикувано Май 26, 2017 От мен имаш ДА.Никога не си се държал грубо поне откакто съм тука също и си ми съобщавал за нарушители.Успех! Ето ти го gametracker-a http://www.gametracker.com/player/kAvAL cREw | Q u a t t r o ~/79.124.59.244:27016/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilyog Публикувано Май 26, 2017 Share Публикувано Май 26, 2017 Почти всеки ден играя с теб не създаваш проблеми мисля че ще се справиш ДА! Имаш от мен успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Май 26, 2017 Share Публикувано Май 26, 2017 Момчето е пускало не 1 и 2 кандидатури :Д НО просто преценката за хак му беше дори по зле от 0 :Д Някой имате слаба памет , но аз помня как ни викаше нон стоп в чата за хак и никога нямаше нищо и Ристо се ядоса и вика ти няма да си админ тука щото само викаш залудо :Д Абе беше яко забава :Д Даже ся като се сетих пак се засмях :ДДД Обаче момчето е пич и на лс ме е викал ( е кога с причина кога без причина , но КПД-то няма да го гледаме ся :Д ) :Д Ако се съмнява за хак само ще го помоля да викне някой колега да обсъдят преди да банира ( иначе кофти :Д ) .... Ся майтапа на страна , но е редовен и ще е полезен за сървъра . Имаш ДА от мен приятел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deep Blue Публикувано Юни 2, 2017 Share Публикувано Юни 2, 2017 Засичам го всеки ден, не е конфликтен, спазва правилата, когато някой обижда му прави забележка. От мен имаш ДА! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Юни 2, 2017 Share Публикувано Юни 2, 2017 От мен имаш 3А ! Мисля, че ще се справиш 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Юни 3, 2017 Share Публикувано Юни 3, 2017 И от мен имаш За, много пъти съм играл с теб и съм останал с добро впечатление.Не съм те виждал да обиждаш или да нарушаваш правилата. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Публикувано Юни 3, 2017 Share Публикувано Юни 3, 2017 пичага е не съм го засичал да обижда и т.н. .....и от мене имаш ДА..Успех..:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuHokuo Публикувано Юни 13, 2017 Author Share Публикувано Юни 13, 2017 ПРАТЕТЕ ТЕМАТА В КОША !! НЯМАМ ЖЕЛАНИЕ ДА СЪМ В ЕКИПА ВЕЧЕ! ЛЕК ДЕН 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts