Jump to content

КОНКУРСА ЗА МИСКА


Guest VLADI 1914

Recommended Posts

Понеже гледам , че стана полемика за тоз конкурс имам предложение как всички да са доволни и да няма сърдити в края на конкурса . Предлагам да бъде анулиран сегашния вот и да бъде стартиран на ново  и регистрации направени от 1-2 дни , които нямат мнения в форума и активност да нямат право да гласуват . Другото ми предложение е да не се дисквалифицират играчи защото ще бъде опорочен конкурса . Всеки бърка и на всеки стимула за победа е различен . Надявам се още хора да се изкажат и ако може да се види какво мислят за да може главните да вземат решението , което народа иска . 

Link to comment
Share on other sites

Владе нищо лично към никой не ги познавам амаа ( извинете ме за това  ! ) подяволите Оакал си се сам манипулираш вот и да не си дисквалифициран ще ме прощавате другите момичета излиза,че са по-прости защото очакват вота да е честен ли ??? Не мисля :) 

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Незнам защо прибързвайте, като всички гласове ще бъдат проверени. Трайкайте си и всичко ще мине. Аз съм против анулирането защото някой който е гласувал няма да гласува отново. Лично мое мнение

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Какво анулиране кви пет лева.Който прави шмекери вънка то конкурса и това е да е мислил има глава на раменете си.Това просто няма как да бъде толерирано.Има си организатори те да си решават и да разтягаме локуми нищо няма да стане.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Аз съм За! Нека да бъдат дисквалифицирани хитрушите!Също така хора,които са се регистрирали отскоро нека бъдат проверени(ако е възможно),за да се установи дали са потребители играещи отскоро в сървърите и по чиста случайност е съвпаднала регистрацията им в сайта с провеждането на конкурса,или има общо с манипулирането на вота.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

харесва ми стила на Тодорова, готова е на всичко за победата, но не се прави така момиче, това е видна показност, че си имаш комплекси, и знаеш, че няма да спечелиш конкурса, но ще предложа на главните да направят мис батак там може да спечелиш!

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Хора всеки може да говори всякви неща но този конкурс се организира от шепа хора и благодарение на тях го има.И аз питам кой от вас е вложил енергия и финансова помощ за да бъде осъществен???Той ще бъде разгледан и от толкова красиви момичета ще бъде спечелен само от една за съжеление но все пак е организиран за удоволствие и помнете всяка една дама  е красива по свое си начин.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Трябва да спрете регистрациите във форума, да анулирате вота, и да дадете право на вот само на хората с 15+ мнения. Нищо лично, но Тодорова до вчера нямаше нито един глас, днес е първа с 13.. Не така трябва да се спечели този конкурс..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...