Guest VLADI 1914 Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 Понеже гледам , че стана полемика за тоз конкурс имам предложение как всички да са доволни и да няма сърдити в края на конкурса . Предлагам да бъде анулиран сегашния вот и да бъде стартиран на ново и регистрации направени от 1-2 дни , които нямат мнения в форума и активност да нямат право да гласуват . Другото ми предложение е да не се дисквалифицират играчи защото ще бъде опорочен конкурса . Всеки бърка и на всеки стимула за победа е различен . Надявам се още хора да се изкажат и ако може да се види какво мислят за да може главните да вземат решението , което народа иска . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Awesome Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 Владе нищо лично към никой не ги познавам амаа ( извинете ме за това ! ) подяволите Оакал си се сам манипулираш вот и да не си дисквалифициран ще ме прощавате другите момичета излиза,че са по-прости защото очакват вота да е честен ли ??? Не мисля 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devention Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 Незнам защо прибързвайте, като всички гласове ще бъдат проверени. Трайкайте си и всичко ще мине. Аз съм против анулирането защото някой който е гласувал няма да гласува отново. Лично мое мнение 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KING AWPer Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 Какво анулиране кви пет лева.Който прави шмекери вънка то конкурса и това е да е мислил има глава на раменете си.Това просто няма как да бъде толерирано.Има си организатори те да си решават и да разтягаме локуми нищо няма да стане. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexina Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 Аз съм За! Нека да бъдат дисквалифицирани хитрушите!Също така хора,които са се регистрирали отскоро нека бъдат проверени(ако е възможно),за да се установи дали са потребители играещи отскоро в сървърите и по чиста случайност е съвпаднала регистрацията им в сайта с провеждането на конкурса,или има общо с манипулирането на вота. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BIOHAZARD Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 При разни спортни мероприятия е забранен допинга. Който ползва допинг - вън от играта! Надявам се ме разбирате какво имам в предвид. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocky Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 харесва ми стила на Тодорова, готова е на всичко за победата, но не се прави така момиче, това е видна показност, че си имаш комплекси, и знаеш, че няма да спечелиш конкурса, но ще предложа на главните да направят мис батак там може да спечелиш! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TincheFF Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 Хора всеки може да говори всякви неща но този конкурс се организира от шепа хора и благодарение на тях го има.И аз питам кой от вас е вложил енергия и финансова помощ за да бъде осъществен???Той ще бъде разгледан и от толкова красиви момичета ще бъде спечелен само от една за съжеление но все пак е организиран за удоволствие и помнете всяка една дама е красива по свое си начин. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Your New Problem! Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 Трябва да спрете регистрациите във форума, да анулирате вота, и да дадете право на вот само на хората с 15+ мнения. Нищо лично, но Тодорова до вчера нямаше нито един глас, днес е първа с 13.. Не така трябва да се спечели този конкурс.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuffyDuck Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 За да може да спечели аверката ли проблемче? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts