afrodita586 Публикувано Май 14, 2017 Share Публикувано Май 14, 2017 Мисля, че на класик-сървъра му трябва малко освежаване и според мен няколко нови карти няма да му бъдат в минус. Той, милия, много е пуст. Тъй като не съм много запозната с картите, молбата ми към тези, които харесват да играят класик, е да дадат своите предложения кои да бъдат те, да се направи списък с 4-5 най-желани и да се пуснат за игра заедно със сегашните, така ще има по-голямо разнообразие. Да се надяваме с времето да се съживи сървъра, естествено благодарение на вас, които ще влизат по-често! ;д Ще се РАДВАМ ако изкажете мнението си по тази тема, има ли няма ли нужда от това според вас и така. Наскоро играх de_avangard и доста ми хареса. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haralanov Публикувано Май 14, 2017 Share Публикувано Май 14, 2017 Има няколко карти, които са балансирани и бързи, тази е една от тях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIQNKO Публикувано Май 14, 2017 Share Публикувано Май 14, 2017 Аз мисля, че едва ли няколко карти ще променят ситуацията в класика, ясно се видя като някой се занимава с него и се рекламира в сървъра си влизаха сравнително доста добър процент играчи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
haralanov Публикувано Май 15, 2017 Share Публикувано Май 15, 2017 преди 8 часа, MARIQNKO said: Аз мисля, че едва ли няколко карти ще променят ситуацията в класика, ясно се видя като някой се занимава с него и се рекламира в сървъра си влизаха сравнително доста добър процент играчи! Съгласен съм с теб, че само картите няма да променят нещата, но това е едно от условията! Никой не иска да му е скучно и да играе с клекнали роботи! Доста от по-старите карти са с подчертано предимство на едните или другите и когато се съберат равностойни играчи, картата прави играта безсмислена за единия отбор! Мога да изброя поне 10 такива карти! Идеята за развит класик е да се събере едно ядро от добри играчи, които не играят някакъв сингъл плеър заради статистика, а успяват да направят приятната атмосфера в игра! Покрай тях винаги се завърта колелото и всички искат да са там! Когато има забавление, не само като натиснеш TAB или като напишеш rangstats, тогава разбираш какво значи да си сред приятели, макар и да не си виждал повечето от тях на живо! Когато има закачки (не злобни), когато не спираш да се смееш на разговорите в игра, когато да умреш от време е срамно, когато победата в рунда е по-важна от личната ти статистика, тогава залогът за приятно преживяване е направен и разбираш къде е удоволствието от играта! Тогава нуждата от нови карти, модове, плъгини, развитие идва от самосебе си и не е нужно пет или десет човека да откриват топлата вода! Просто компанията го иска и това е! Но когато нещо не върви, трябва да се правят промени! Трябва да се търси решението, което да завърти колелото! " "Ако искаш да ти се случи нещо, което не ти се е случило досега, трябва да направиш неща, които не си правил досега!" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
afrodita586 Публикувано Май 17, 2017 Author Share Публикувано Май 17, 2017 ДА! Няколко карти няма да променят нещо кой знае какво, но са малка част от това да се стимулира играта в този сървър според мен. Все от някъде се почва, не мислиш ли? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
haralanov Публикувано Май 17, 2017 Share Публикувано Май 17, 2017 1. de_avangard 2. de_bruteforce_sector 3. de_abaddon 4. de_inferno2se 5 .de_core_beta5 6. de_cup1_brutesmaps 7. de_rebel 8. de_tuscan 9. de_mirage 10. de_csgothic 11. de_deltareid_sr2012 12. de_aztec2003 13. de_ironblood 14. de_duhran 15. de_russka 16. de_train_2006 17. de_dust_pcg 18. de_aztecbridge 19. de_azara_final 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts