Jump to content

Massive


Recommended Posts

Виждам, че Massive не е много популярен сървър тук и затова си позволявам да пусна тази тема, с уговорката че се извинявам предварително ако има вече пусната такава и аз не съм я видял! Всъщност трябва да се извиня и за грешките, които ще допусна при оформянето на тази тема, но с моя скромен опит толкова! 

Карти: Доста от познатите ни карти в класически сървър си миришат на нафталин и отдавна мястото им е в ретро сървърите ! Има сравнително по-нови карти, които са добре балансирани, бързи и адекватни към развитието на играчите! Ако някога беше интересно да клечим под влаковете на трейн, докато ни се схванат краката, сега вече играчите искат друг тип игра! Затова и всички харесват Dust2! 

VOTE: Отдавна го има в края на map-а играчите да избират между няколко карти, коя да е следващата! Бих добавил тук и номинация, по време на игра играчите да могат да номинират карти, които да попадат във votе-a в края на map-a, като няма как да се номинира карта, която е играна скоро! Това също го има отдавна!

MODE: Не мисля, че е добре VIP-овете съвсем да нямат нужда от пари! Говоря за това меню, което позволява да си купиш всичко с един бутон и без freez time, да стигнеш до противниковата база, преди нерегистрираните да са си купили оръжие! Да, VIP  трябва да имат привилегията да получават пари при поредни загубени рундове и когато губят в резултата, но сумата нараства с всеки следващ загубен рунд и те си купуват оръжието по нормалния начин, както всички останали! 

VIP: Тези потребители би трябвало да имат следните права:

1.Резервиран слот

2.Бонус пари при загубени рундове (както вече писах по-горе)

3. amx_gag, amx_swap, amx_die! Тези права те могат да ползват само над нерегистрирани потребители, като могат да им бъдат отнети при злоупотреба! VIP- потребител може да гаг-не даден играч само за времето до края на map-a! amx_swap е ясна команда за сменяне на отбора с някой нерегистриран потребител от противниковия отбор! amx_die е команда, която е някаква модификация на amx_slay и може да се ползва веднъж на 3 минути и то само към нерегистриран потребител от твоя отбор! Тоест презумпцията е, че трябва да виждаш нарушението заради което използваш тази команда! 

Всичко това, което написах, съм го виждал работещо и то с изключително добри резултати! Част от играчите, с които сме играли и преди, биха могли да го потвърдят! Все пак това е моето скромно мнение, което едва ли е с някакво особено значение, имайки предвид че аз никога не съм бил администратор никъде, но все пак може да се дискутира от по-опитните от мен играчи и админски колектив, защото в крайна сметка би било чудесно да се развие massive  сървъра! 

Карти за които се сещам в момента:

1.  de_avangard

2.  de_bruteforce_sector

3.  de_abaddon

4.  de_inferno2se

5  .de_core_beta5

6.  de_cup1_brutesmaps

7.  de_rebel

8.  de_tuscan

9.  de_mirage

10.  de_csgothic

11. de_deltareid_sr2012

12. de_aztec2003

13. de_ironblood

14. de_duhran

15. de_russka

 Това е от мен! Надявам се всички, които искат да играят в един пълен massive, да споделят идеите си!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Преди 12 минути, Just Me said:

Това с ВИП-а  няма как да стане. Такива права имат само админите и така трябва да си остане. Всяко лапе с ВИП ще гагва наляво надясно, после ще завалят очакванията във форума! Истината е, че 1.6 замира вече. Играят се 2-3  мода и за съжаление масива не е от тях. Той се играе само от "ветерани", които харесват ретро картите (все пак  на тях сме играли и сме се учили). 

Това е от мен. Поздрави

Нищо от това, което казах не е ново! То е изпитано, работещо и издържало теста на времето! Не съм съгласен, че дъст2 е по-предпочитан от поне 20 други карти, но да предположим че е така, защо тогава в тази верига се поддържа класик сървър?? Кому е нужен той, ако никой не го иска?? Според мен това, както всичко друго е въпрос на желание и правилно управление! Съжалявам само, че не съм достатъчно компетентен, за да предложа правилният модел! Както вече казах, аз съм един обикновен юзър!

Link to comment
Share on other sites

Аз играя играта от около 99-а година! Последно съм бил в сървър, където с резервиран слот не може да се влезе, защото всички вътре са VIP! Има много сериозен античийт и на практика няма хакери! Нещата, които съм написал горе са приложени там от около 10 години! И все пак може би си прав, че играта замира!

Link to comment
Share on other sites

Изключително сте прави и двамата! Няма никаква нужда от корекция на масив! Предлагам да закрием темата и да се извиня за глупавите си мисли! Извинете ме!

Link to comment
Share on other sites

Преди 16 минути, haralanov said:

Изключително сте прави и двамата! Няма никаква нужда от корекция на масив! Предлагам да закрием темата и да се извиня за глупавите си мисли! Извинете ме!

Адаш няма за какво да се извиняваш всеки има право на мнение, аз се усетих че говориш за онази верига която не бива да и правим реклама :D, иначе бих ти подкрепил предложението. :) 

Link to comment
Share on other sites

Адаш, не е въпроса до това коя е веригата, а до това кое работи! Всичко е бизнес! Няма място за емоции! Всичко е статистика! Извинявам се, защото не съм тук, за да създавам проблем с личните си виждания! Темата я пуснах, защото бях попитан от човек от тази верига и понеже смятам, че за нещо такова е нужна широка дискусия, реших да пусна темата! Явно сгреших! Аз не съм тук, за да споря коя верига е по по-най! Всъщност веригата си е чудесна и ще продължи да е такава и след като си тръгна!

Link to comment
Share on other sites

Винаги можете да си предлагате вашите предложения,но не и да ги копирате от другите вериги... Мога да кажа,че сектора има единствен плюс със този anti-cheat където няма да е за дълго време след като го махнат ще им се объркат конците също така най-нахално флудват другите вериги ,но това е  въпрос на време!  

Link to comment
Share on other sites

Неоспорим факт е че CS-a e 17 годишна игра ( без да включвам бета версиите ), което само подсказва, че интереса към нея е нормално да намалява с времето и е цяло чудо, че държи такъв интерес все още. Аз лично не се сещам за друга такава.
Също е неоспорим факт, че масово се набляга на дъстовете и някакви такива еднотипни и класиците стоят празни. Привилегиите които получават виповете мисля, че са окей погледнато от всяка страна, защото по тоя начин 90% от хората които имат вип помагат на останалите играчи като им дават оръжия. В горния пост споменаваш думата бизнес, според мен тая дума няма как да бъде употребявана тук. Защото това не е нещо от което да се правят пари, това е хоби просто, създаване на среда в която хората да разпускат било то след работа или просто когато нямат какво да правят.
Ние сме активна CS верига от 2008-ма година ( CS-RELOAD ) и никога не сме си позволявали да раздаваме каквито и да било права срещу заплащане защото това ще наруши всичките ни виждания за екип и ще си създадем среда за интернет нинджи с права и което ще доведе до създаване на допълнителни задължения на нас за да ги следим кой какво прави. Плюс това ще има много недоволства у играчите от някакви такива действия извършени от някой играч закупил си правата. А тук упражнението е да е окей за по-голямата част на играчите ( защото няма как да е за 100% от тях). Никой от хората които се занимаваме с веригата не играе, следователно нещата не се правят защото на мен така ми е окей или на някой друг от нас, нещата се правят по желание на по-голямата маса от играчи. Тъй че сте свободни да предлагате всички свои мисли, но не се опитвайте да ни превърнете в някоя друга верига защото това няма как да стане и няма да говори добре за нас.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Много се извинявам и аз за късното ми появяване, но просто за момента и да искам, не мога да предложа повече време за игра от 1 до 2часа на ден...
Както написа Калоян по-горе, всичко е изпитано с времето, да 1.6 може би му минава времето както на всичко останало, но докато ги има хората, може да се наслъждаваме на доста по-интересна игра, от колкото да вляза да играя дъст2 терористите да направят 25:1 и да се мислим за велики. Двамата с този човечец се знаем повече от 6,7 години и познаваме достатъчно хора, които ако влязат тук да играят, ще обърнат нещата наобрато. Ако булшинството от Вас иска да играете 30 до 40 човека, колкото сте сега, няма проблеми. Дошъл съм в тази верига с точна и ясна цел за мен, до момента виждам как само се тъпче на едно място... Защо ли?!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...