Jump to content

Конкурс за мис CS1 <3


Guest V.VaRBanoV

Recommended Posts

Здравейте мили и прекрасни дами на веригата на cs1.BG ! 

Всеки знае , че при нас играят най-хубавите момичета на територията на страната, за това искаме да привлечем вашето внимание и да ви се отблагодарим подобаващо.

С удоволствие ви съобщаваме , че организираме нов конкурс за мисс cs1.BG. Победилката ще краси нашият форум в следващата 1 година под титлата Miss cs1.BG.
Форматът ще се проведе под формата на гласуване от всички потребители на сайта , чрез анкета , която ще бъде направена и ще бъде видима за абсолютно всички. Призовавам всички прекрасни дами да ни удостоят с честта да участват (нека мъжката аудитория да изплакнем очи :wub:). 

Начина на записване е както следва:
За да бъдем толерантни и възпитани , записването ще става чрез изпращането на информация само на имейл - изпращане на фейсбук,скайп,вайбър, форум и т.н не се допуска.
Информация за изпращане:

  1. Име и фамилия
  2. Град
  3. Най-хубавата ви снимка
  4. Nick във форума

Имейл за изпращане: [email protected]

И дойде момента да се попитате , добре де .. от какъв зор да участвам , аз си знам че съм красива и без да гласуват за мен. За това естествено сме подготвили награда за победителката.

Награда:
Ваучер за красота(козметика) на стойност 55лв. :) 

P.S - Моля всичките дами , които изпратят информация на горепосоченият имейл да напишат коментар в темата с текст "Участвам". По този начин , ние ще бъдем улеснени с организацията на анкетата , за да няма изпуснати по невнимание. 

 

Благодаря на всички за внимението. УСПЕХ ! :first:

  • Upvote 12
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...