DuffyDuck Публикувано Април 26, 2017 Share Публикувано Април 26, 2017 [AMXBans] Banned by Admin: jocky [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs1.bg [AMXBans] Reason: 'obijda' [AMXBans] Duration: '1 day' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_1:0:897651422' [AMXBans] Your IP: '77.236.188.58 http://dox.bg/files/dw?a=cae58d2257 Чакам Джейханчо, да си даде демото и да се скрие в някоя миша дупка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE COHORT. Публикувано Април 26, 2017 Share Публикувано Април 26, 2017 Нещо си му казал или направил,за да те заглуши. След,което ти си сменил ника и си влезнал с обиден ник насочен към него! Биваш заглушен,сменяш ника,което ще рече,че прескачаш наказание и в последствие ти е лепнал бана. П.С Без лоши чувства. Просто ти казвам как стоят нещата от моя гледна точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuffyDuck Публикувано Април 26, 2017 Author Share Публикувано Април 26, 2017 Пиша на една админка, тоя Джейханчо ми се меши в разговора, отговарям му, не ми лафи и тоя ми вика, ти няма лафиш, след което му казах келеме, след като се е заял предварително и ме гагва. Такива неща няма как да станат, нали се сещаш, че и ще ме банава след това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KING AWPer Публикувано Април 26, 2017 Share Публикувано Април 26, 2017 Репичке айде да не овъртаме и да не се правим на невинни.Постянно се заяждаш в сървърите и се правиш на великия мъжкар и обиждаш хората.Да не казваме ,че си се правил на шеф на админи за да махат гагове на твоите аверчета.А спомняш ли си като се заяждаше с мене колко си бил велик и всички те знаели?Даже ти е малък тоя бан радвай се а не се оплаквай. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TincheFF Публикувано Април 26, 2017 Share Публикувано Април 26, 2017 Казваш на админа "келеме" получаваш гаг нормално...сменяш си ника и пак влизаш дефакто бягаш от наказание а интересното е че го правиш 2 пъти кво очакваш букет с рози ли да ти подари..?напълно заслужен банн.Адмирации на колегата jocky. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuffyDuck Публикувано Април 26, 2017 Author Share Публикувано Април 26, 2017 Преди 30 минути, OneVsAll` said: Репичке айде да не овъртаме и да не се правим на невинни.Постянно се заяждаш в сървърите и се правиш на великия мъжкар и обиждаш хората.Да не казваме ,че си се правил на шеф на админи за да махат гагове на твоите аверчета.А спомняш ли си като се заяждаше с мене колко си бил велик и всички те знаели?Даже ти е малък тоя бан радвай се а не се оплаквай. За разлика от всички, когато имам да казвам нещо си го казвам без значение какво е то и да, може се каже че съм един от най големите играчи по тия сървъри и хората ме знаят, а ти ако нямаш какво да напишеш за конкретния случай можр да си държиш езика зад зъбите, че не видях нищо смислено в твоя коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KING AWPer Публикувано Април 26, 2017 Share Публикувано Април 26, 2017 Нали знаеш ,че ти си никой за да ми казваш аз какво да правя ясно ли ти е това.Второ не ме интересува къв си виждам ти поведението в сървърите.Трето ти не казваш нищо ти единствено провокираш хората и после се оплакваш и с най голямата си наглост питаш защо си бил гагнат.И последното което ще ти кажа и прочети много внимателно е да си подбираш много добре думичките и към кой са отправени не се мисли за някоя нацепена батка който си мисли ,че може да прави каквото си иска.Аман от клавиатурни нинджи. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Април 27, 2017 Share Публикувано Април 27, 2017 преди 12 часа, Synlivko said: Пиша на една админка, тоя Джейханчо ми се меши в разговора, отговарям му, не ми лафи и тоя ми вика, ти няма лафиш, след което му казах келеме, след като се е заял предварително и ме гагва. Такива неща няма как да станат, нали се сещаш, че и ще ме банава след това? А сега нали се сещаш, че на който и админ да напишеш тези маркираните горе, ще бъдеш наказан ?! преди 11 часа, Synlivko said: За разлика от всички, когато имам да казвам нещо си го казвам без значение какво е то и да, може се каже че съм един от най големите играчи по тия сървъри и хората ме знаят, а ти ако нямаш какво да напишеш за конкретния случай можр да си държиш езика зад зъбите, че не видях нищо смислено в твоя коментар. Не е зле за следващия път когато имаш да кажеш нещо, да помислиш преди това дали надрасканото от теб е правилно, и дали не е в разрез с правилата на веригата !!! Поздрави 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts