XaMaC Публикувано Април 26, 2017 Share Публикувано Април 26, 2017 Играя основно в Italy2, платих си VIP, обаче не мога да вляза като VIP, а ме пуска като обикновен играч. Ника ми е XaMaC. Пробвам със setinfo _pw и паролата ми, ама не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Април 26, 2017 Share Публикувано Април 26, 2017 Изчака ли да се смени мапа? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KING AWPer Публикувано Април 26, 2017 Share Публикувано Април 26, 2017 Ресна ли се мапа след като си купи вип или още не е?Ако не се е реснал изчакай и на другия мап ще имаш вип. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Април 26, 2017 Share Публикувано Април 26, 2017 Мисли ти малко ако си е объркал паролата въобще няма да го пусне,а ще го кикне! Просто трябва да изчака мапа ако не се е реснал. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Април 26, 2017 Share Публикувано Април 26, 2017 Пуска те като обикновен играч щото си си пуснал випа за друг сървър защото хич не гледате. Добавил съм ти випа. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XaMaC Публикувано Април 26, 2017 Author Share Публикувано Април 26, 2017 Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts