Jump to content

Оплакване от "админ" ли каквото е там - glezlaaa;


sodeepinyou

Recommended Posts

  1. Име на админа / glezlaaa; 
  2. IP и SteamID на админа ( някои админи имат правата си на IP или SteamID ) / Интересна точка, жалко че няма как да го видя вече.
  3. Причина поради която се оплаквате ( обяснете на кратко ситуацията ) / Несправедлив бан.
  4. Доказателства с които да потвърдите думите си ( Demo ) / Линка е активен 1 седмица.
  5. В кой сървър се е развила случката / AWP India  

На това демо което съм прикачил се вижда как даденият 'админ' ли каквото е там ми сменя ника просто ей така? (Защо, за какво, причина?) След това изяждам бан, тъй като един от играчите ме нарича - tupo parche - но съответно даденият 'админ' ли каквото е там не смята за достатъчно обиден този израз и съответно за гаг, а аз в същото време реших да се възползвам от него (израза) и за сметка на това получавам измислен бан? 

( Отделно имам още едно демо (от което започна всичко), доста по-дълго в което получавам измислен гаг за измислени обиди. Не смятам и не знам защо думите - sadnqr maluk - да са някакъв вид немоверно огромна обида, че да получа гаг. Бих прикачил и това демо, стига да има публика за аплодисментите :} )

Моля не раздавайте права only because its gender ...

 

Благодаря за вниманието!

Ще очаквам вашите бисери и дано се вземат някакви мерки.

Поздрави!

P.S. Новият ми ник е GYZLOOOOO, надявам се да няма повече изцепки :}

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Дългоочакваното ДЕМО ! :D

Така 1во, защо не качи всички демота, а само демото от бана? 

Сега ще напиша цялата ситуация, за да не остане някой с грешно впечатление от твоите романи. 

Въпросния играч се заяждаше с друг играч и не спираше да му пише, при което играча започна да го обижда и ги гагнах и 2мата. Казах го в сървъра ще го кажа и тук -> Нали не смяташ, че докато се заяждаш с него и му пишеш като го предизвикаваш да те обижда ще гагна само него? Колкото той е виновен толкова и ти си виновен! :) След това реши, че трябва да се направиш на интересен да не си изтраеш 2рия гаг и  да се пишеш с ник GYZLAA както и ме наричаше постоянно на демото трябва да се вижда до колкото си спомням ..след като ти го смених не спря да пишеш и да се заяждаш и от там ти дойде и бана. 

П.с. Докато не се научите как да се държите в сървърите гагове винаги ще има, а явно и не само гагове.

Много различно представяш нещата и ги извърташ по интересен начин след 1вия ти гаг излезе да си запазиш демото да беше качил и него след като си толкова недоволен от въпросния си гаг, а не да качиш демото само от бана! : ) 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...