Jump to content

Предложение за Вип менюто с оръжия


na K8

Recommended Posts

Здравейте на всички четящи тези редове.

Супер дразнещо е когато някой ВИП си купи да речем Авп,менюто му седи, излезе с/у мен не ме уцели с авпто и ми вади калашник.Това честно ли е? А да не говорим, че някои хора мятат по четири флаша и две гранати, само защото ботския начин на игра им е присъщ.

Та предложението/въпрос ми е ако е възможно това меню да изчезва след да кажем 10 секунди или ако съм си купил друго оръжие да изчезва.

 

Благодаря за вниманието.

 

ПС: Off Извинявай Попа( не знам защо прочетох Десана ;д ) не си ме разбрал, ако  остана с пистолета с който ме пуска след това отида на ярд ( ако съм Т) метна граната и два флаша натискам 1/2/3 в зависимост от това кое оръжие искам и пак мятам граната и два флаша.А за това, че менюто изчезва не е точно така, защото при мен лично не изчезва както и при други които се възползват от него, при положение че имат други оръжия. Като е за парите позволете и хаковете, ако си плащат достатъчно  по тая логика ? 

Link to comment
Share on other sites

Ами то менюто си изчезва.А за гранатите то трябва да си си в базата ,че да си купиш пак и да мяташ.Пък и все пак ВИП-А си дава парите и все трябва да имат бонуси.Иначе ако ги няма тия бонуси каква полза има да дават пари за ВИП?

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...