T-96 Публикувано Април 8, 2017 Share Публикувано Април 8, 2017 Здравейте геймъри, бих искал да предложа нещо интересно за war3 сървъра. Става въпрос за Timeleft - времето за игра на дадена карта. Предлагам да има някаква промяна в него, защото напоследък се вижда една тенденция, при която играе се дадена карта Х, последвана от карта Y и изведнъж подред е отново картата Х. Тоест в рамките на 90 минути се играе 2 пъти една и съща карта Х, но само веднъж различна карта Y. Тоест става въпрос за редуциране-намаляване на времето от 30мин. на поне 25, а защо не и 23/20. Някой ще каже, че това е Изборът на потребителя, НО не е точно така, защото при повечето случай, когато дойде времето за избиране на карта, 80-90% от играчите участват в т.н. битка и не виждат какво избират и просто цъкват някаква опция, която не може да бъде променена след това. Намаляването на времето с тези 5 или 7/10 минути, ще осигури едно леко разнообразие в рамките на поне 75 или 60 минути, което си е плюс за сървъра. Предложението не е нещо генерално и чак толкова променящо играта, но както казах - така би се постигнало разнообразие и играене на повече карти в рамките на 90 минути(3 карти Х 30 минути), както е сега. Също така когато няма админ и има малко хора вътре, а картата е голяма, ще се облекчи процеса на толкова дългото чакане до гласуването за нова карта. PS. Предложението е единствено и изцяло За Намаляване Времето На Игра, а не добавяне/заменяне/премахване на карти ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Април 8, 2017 Share Публикувано Април 8, 2017 Аз мисля,че да ли ще бъде 25 или 30 минути,няма абсолютно никаква разлика.Единствения проблем е,че се играят мапове,който всеки ден се въртят едни и същи.Проблема е там,че половината част от всички мапове не излизат при вот,когато идва време за избиране на следващия мап.Не знам на какво се дължи това. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-96 Публикувано Април 8, 2017 Author Share Публикувано Април 8, 2017 Да,аз за това казвам,че не е толкова генерално и променящо нещата. Може би всичко е комплексно и води до ситуацията,която обясних и аз. При 7-10 минути разлика би се забелязала някаква промяна,но и при гласуването има нещо нередно. Някой карти както каза ги няма във вота,а други като snow & snipe-it-5 са твърде често в листата. Аз го пускам предложението под тази форма,защото листата с карти е обновена не толкова отдавна и няма смисъл да се пипа там. Добре е да се обсъждат нещата,за да бъдат изгладени и оправени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Април 8, 2017 Share Публикувано Април 8, 2017 Имам предвид,че няма да е зле да се добавят нови карти,защото всеки ден като съм вътре, абсолютно всеки втори реве и се оплаква от това,че се въртят едни и същи карти и това им омръзва.Дано червените дяволи измислят нещо по този въпрос,час по скоро 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T-96 Публикувано Април 8, 2017 Author Share Публикувано Април 8, 2017 Подкрепям казаното от теб! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zangieff Публикувано Април 8, 2017 Share Публикувано Април 8, 2017 Има тема за предложения на карти, добавете там някои.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Април 8, 2017 Share Публикувано Април 8, 2017 От много време се каня да пиша за това , но мислех , че ще кажат пак че мнението ми е некомпетентно. Проблема е в това , че много от картите не излизат изобщо във вота на края на всеки мап. Десетина карти се повтарят , а има поне още толкова. Уж добавихме карти за разнообразие , а не можем да ги играем. Единствения админ , който влиза да играе с нас вечер (ботлайк) наскоро пусна карта , която никой не беше виждал до сега. А бяхме поне 10 човека във сървъра все редовни играчи. Или трябва да се намали времето на картите , както пише по-горе или трябва някак да се промени вота, за да изкарва по разнообразни карти като избор. Хубаво стана с новите карти, но поради този проблем половината не ги играем и пак почна да омръзва. От нова година насам минаха 3 месеца, а картата продиджи аз лично я играх веднъж, а пък асаулт 3 пъти. Има и други карти, които трябва да се играят също. Предложения за нови карти аз не мога да дам , защото каквото дадох преди беше отхвърлено освен продиджи и асаулт, за които много се радвам , ако можех да ги играя разбира се. Моля, помислете какво може да се направи по въпроса. Мисля си ,че е възможно този плъгин да работи примерно по следния начин : От началото на слагането му каквито карти се избират най-често от играчите , такива карти пуска после плъгина като избор. И така постепенно се стига до момента в който избора става ограничен. Както стана и сега. Може и да не е така... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Април 10, 2017 Share Публикувано Април 10, 2017 Променена е системата за смяна и вот на картите, вече би трябвало да го няма тоя проблем с повтарянето на картите, също имате rtv ако някоя карта не ви харесва. Оставям темата отворена в случай че видите нещо не както трябва със системата за смяна на картите за да може да споделите и да се оправи. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts