Jump to content

Предложение за War3 сървъра (време-->разнообразие)


Recommended Posts

Здравейте геймъри, 

бих искал да предложа нещо интересно за war3 сървъра. Става въпрос за Timeleft - времето за игра на дадена карта. Предлагам да има някаква промяна в него, защото напоследък се вижда една тенденция, при която играе се дадена карта Х, последвана от карта Y и изведнъж подред е отново картата Х. Тоест в рамките на 90 минути се играе 2 пъти една и съща карта Х, но само веднъж различна карта Y. Тоест става въпрос за редуциране-намаляване на времето от 30мин. на поне 25, а защо не и 23/20. Някой ще каже, че това е Изборът на потребителя, НО не е точно така, защото при повечето случай, когато дойде времето за избиране на карта, 80-90% от играчите участват в т.н. битка и не виждат какво избират и просто цъкват някаква опция, която не може да бъде променена след това. Намаляването на времето с тези 5 или 7/10 минути, ще осигури едно леко разнообразие в рамките на поне 75 или 60 минути, което си е плюс за сървъра. Предложението не е нещо генерално и чак толкова променящо играта, но както казах - така би се постигнало разнообразие и играене на повече карти в рамките на 90 минути(3 карти Х 30 минути), както е сега. Също така когато няма админ и има малко хора вътре, а картата е голяма, ще се облекчи процеса на толкова дългото чакане до гласуването за нова карта.
PS. Предложението е единствено и изцяло За Намаляване Времето На Игра, а не добавяне/заменяне/премахване на карти !

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Аз мисля,че да ли ще бъде 25 или 30 минути,няма абсолютно никаква разлика.Единствения проблем е,че се играят мапове,който всеки ден се въртят едни и същи.Проблема е там,че половината част от всички мапове не излизат при вот,когато идва време за избиране на следващия мап.Не знам на какво се дължи това.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Да,аз за това казвам,че не е толкова генерално и променящо нещата. Може би всичко е комплексно и води до ситуацията,която обясних и аз. При 7-10 минути разлика би се забелязала някаква промяна,но и при гласуването има нещо нередно. Някой карти както каза ги няма във вота,а други като snow & snipe-it-5 са твърде често в листата. Аз го пускам предложението под тази форма,защото листата с карти е обновена не толкова отдавна и няма смисъл да се пипа там. Добре е да се обсъждат нещата,за да бъдат изгладени и оправени.

 

Link to comment
Share on other sites

Имам предвид,че няма да е зле да се добавят нови карти,защото всеки ден като съм вътре, абсолютно всеки втори реве и се оплаква от това,че се въртят едни и същи карти и това им омръзва.Дано червените дяволи измислят нещо по този въпрос,час по скоро :)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

От много време се каня да пиша за това , но мислех , че ще кажат пак че мнението ми е некомпетентно.

Проблема е в това , че много от картите не излизат изобщо във вота на края на всеки мап. Десетина карти се повтарят , а има поне още толкова.

Уж добавихме карти за разнообразие , а не можем да ги играем. Единствения админ , който влиза да играе с нас вечер (ботлайк) наскоро пусна карта , която никой не беше виждал до сега. А бяхме поне 10 човека във сървъра все редовни играчи. Или трябва да се намали времето на картите , както пише по-горе или трябва някак да се промени вота, за да изкарва по разнообразни карти като избор. Хубаво стана с новите карти, но поради този проблем половината не ги играем и пак почна да омръзва. От нова година насам минаха 3 месеца, а картата продиджи аз лично я играх веднъж, а пък асаулт 3 пъти. Има и други карти, които трябва да се играят също. Предложения за нови карти аз не мога да дам , защото каквото дадох преди беше отхвърлено освен продиджи и асаулт, за които много се радвам , ако можех да ги играя разбира се. Моля, помислете какво може да се направи по въпроса.

 

Мисля си  ,че е възможно този плъгин да работи примерно по следния начин :

От началото на слагането му каквито карти се избират най-често от играчите , такива карти пуска после плъгина като избор. И така постепенно се стига до момента в който избора става ограничен. Както стана и сега. Може и да не е така...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Променена е системата за смяна и вот на картите, вече би трябвало да го няма тоя проблем с повтарянето на картите, също имате rtv ако някоя карта не ви харесва.

Оставям темата отворена в случай че видите нещо не както трябва със системата за смяна на картите за да може да споделите и да се оправи.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...