R.i.P'[email protected] Публикувано Април 7, 2017 Share Публикувано Април 7, 2017 Добър ден Заредих си 60 кредита , закупих си ВИП услуга за сървър : " Dust2 Arena [HLstatsX] #1 " за 40 кредита , но все още не е активирана в играта .. имам леки съмнения че може да е от " кривия " ми ник нейм или по - скоро от ( ' ) този символ . nick name : R.i.P'[email protected] Благодаря за вниманието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Април 7, 2017 Share Публикувано Април 7, 2017 Това е ника който си регистрирал - R.i.P\'[email protected] Изглежда си добавил една " / " без да искаш, оправил съм ти ника и след смяната ще си окей. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R.i.P'[email protected] Публикувано Април 7, 2017 Author Share Публикувано Април 7, 2017 Ами не добави ми я автоматично понеже системата не разпознава ( %,#," ) което ми излезе след като бях въвел ник нейм .. нали няма как да разбера преди това и си помислих че не важи само за апостроф , но въпреки всичко реших да драсна една темичка , благодаря отново .. бързи реакции Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts