Jump to content

Кандидатура Evil


afrodita586

Recommended Posts

1.Име и Фамилия: Христина Кантурска
 
2.Години: 21
 
3.Град: София; Петрич 
 
4.Skype за връзка: afrodita586
 
5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време?
 
Общо да се събират около 2-3 години на администраторски пост. Сървърите постоянно си сменяха имената, някои не помня, но 
ето: CS-BULGARIA NAD VICHKO; CS-DIGITAL; 3D-Gaming; Vraca ...


6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played=  ? 

 

core: 3612 
Minutes Played: 7028 
Score per Minute: 0.5 
Rank on Server: #26 out of 8814
 
PLAYER PROFILE
icon64x64_noprofile.gif 
Click here to link this player to your profile.
 


7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? 
 Dust Arena N1


8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? 
 4~5 часа.


9.Можете ли да работите в екип? 
Разбира се.
 
10.Познавате ли амх командите? 
 Лично сме се запознали.

11.Имате ли проблеми с нервите? 
 Рядко.


12.С какъв псевдоним играете?
[bYh]!Evil Brain, Angel Heart!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Честно ви казвам направо ми се гади като ви чета простащините :) Мислех да не пиша по тая тема , но просто не мога да повярвам колко заблудени хора има ... Абе вие като видите момиче кандидат за админ и почвате с клишетата колко редовна била и как не влизала в конфликти ... Алооо господа знаете ли защо тази дама остана без права ? Не знаете ли вие , че тя беше админ тук и е без права ... НЕ се ли запитахте ЗАЩО ? Или понеже е момиче дай да пишем тука лъжа след лъжа и да заблуждаваме обикновения потребител колко е '' добра и кадърна '' вашата евил браян .... Вие драги господа знаете ли , че точно тази ваша евил браян правеше мазало по сървърите и слайваше колеги админи и постоянно висеше в спектаторска позиция и какви ли не още провинения ? ЗНаете ли вие ,  че тя не става за админ ? Предполагам сега много ще кажат да бе да слайвала е тя това са глупости ... Ееее за тез които мислят , че лъжа ( Влади 1914 НИКОГА НЕ ЛЪЖЕ ЗАПОМНЕТЕ ГО ТОВА и винаги казва това което мисли независимо дали се харесва или не се  харесва ) ще покажа снимка която доказва моите думи ... Ето я добрата Евил докато със замах действаше по сървърите и се правеше на админ . Та тук ще отговоря и на други хора , които си мислеха , че правата на Евил браян били взети понеже Владко 1914 не я харесва ... Ето това е доказателството какво представлява тази личност . Благодаря за вниманието и запомнете , че Владко е тук да казва ИСТИНАТА САМО ИСТИНАТА И НИЩО ДРУГО ОСВЕН ИСТИНАТА . ЖИви и здрави приятели :) 8911929s.jpg

 

Link to comment
Share on other sites

Владко, лъжлив селяк, много умело изпопачаваш нещата и ги изкарваш така, че да настроиш всички срещу нея, но няма да ти се получи, защото :

1во - Хората я познават и знаят, че не е това което бълваш от твойта уста пълна с лъжи
2ро - Всички те знаят че си лъжеца на сървъра и че си човека който е подкопал най-много админи , Наред с мен, андонов, Хриси, Камен, Батман, Фамозен и още куп малки момиченца админи.
3то - Точно и единствено заради теб се махнаха правата на Христина, защото веднъж беше влезнала с моят STEAM и ти веднага почна да топиш пред Аверчетата ти. Тя никога не е имала конфликт с нито 1 от админите освем с теб, защото ти завиждаш на всяко едно момиче и се опитваш да я зарибиш, но след като те отрежат обръщаш лошата страна и показваш що за мишка си.
4то - От скрииншота, който показваш се вижда че тя е slay-нала NickMaster, но аз съм убеден че дори сега да го попиташ няма да каже лоша дума за нея. Никой не би казал лоша дума за нея освем теб.

Така че спри да си пробутваш лъжливо настроените мнения и остави хората да гласуват както преценят.

Аз няма да гласувам по видими причини и ще оставя това на останалите потребители.
 

  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Хаха, Влади, добре, че нямаше кой да направи снимка, когато докато бях админ ти предприе друга команда спрямо мен, не веднъж ;п да не навлизаме в тази тема. А това какъв човек си... въобще да не споменавам, не-лъжещ и не-лицемерен! Тъй вярно :)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Аз пък съм я виждал 3 пъти на кръст но ще гласувам с ДА.Защото това ,че е слейвала някой си не е основание да не се даде втори шанс на който и да било.А този господин  VLADI 1914 който явно се мисли за плейбой милионер ще го посъветвам да спре да се излага и да се вземе в ръце.Защото и аз съм бил свидетел как се мъчи да свали моя приятелка но след като не му връзва почва да нарежда по неин адрес и да се прави на интересен.

  • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...