Jump to content

Българи събудете се!!!


TincheFF

Recommended Posts

 Колко още трябва да седим като мишки??? Вчера енергийния министър съобщи че ще вдига цената на природния газ с 25-35%..! Бойко открито съобщи след победата на партията му че вече няма кой да го спре...събудете се Българи сънародници нека да излезем и да им покажем че ние сме началството а не ТЕ политическата класа.Дойде време за бесило

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

преди 1 час, TincheFF said:

 Колко още трябва да седим като мишки??? Вчера енергийния министър съобщи че ще вдига цената на природния газ с 25-35%..! Бойко открито съобщи след победата на партията му че вече няма кой да го спре...събудете се Българи сънародници нека да излезем и да им покажем че ние сме началството а не ТЕ политическата класа.Дойде време за бесило

Да не говорим,че дигнаха и тока,винаги ГЕРБ печелят изборите, сега вече ще има хляб и сол + чубрица..

Link to comment
Share on other sites

Тинчев това което пишете с Емил са пълни простащини . 1-во Бойко си спечели съвсем заслужено ( ти комунистите ли искаш да бяха на влас заедно с турците ? ) . 2-ро НЕка Бойко  поработи малко и тогава давайте крайни оценки . 3-то Референдума на Слави беше супер популизъм така че нямаше как да не се гласуват с ДА и трите въпроса .  ЗНачи сега СЛави ще влезне с гръм и трясък в политиката , но това явно вие не го разбирате :) Кой е казал , че резултатите от референдума няма да се приемат ? НАли трябва да влезне в сила 44-тото народно събрание за да може да се промени закона за мажоритарното гласуване и за субсидиите на партиите . Вие всяка година Избори ли искате да има ? Не се подвеждайте по разни медии и разни пропаганди защото в момента на България е нужно правителство , а не служебни кабинети :) Да знам че ся някой от вас  ще кажат - Тя леля му депутат от Герб той седнал да ни обяснява за политика ... ! ! Значи , аз не отговарям за роднините , а отговарям за себе си . И моето мнение е че трябва да има стабилно правителство , а не всяка година да си правим избори и резултатите да са едни и същи . Ако утре има избори РЕЗУЛТАТИТЕ ПАК ЩЕ СА ТАКИВА НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ и не ставайте пионки в ръцете на разни шоумени и разни аптекари .  Мислете поне веднъж в живота си и разберете , че най - доброто за България в момента е ГЕРБ . Не казвам , че са цвете за мирисане или , че са много честни , но просто в момента аз не виждам някой по - различен от тях . Напротив виждам съвкупност от '' патриоти '' , турци , комунистки , популисти и какви ли не още артисти от народния театър . 

Link to comment
Share on other sites

Вие още ли не сте разбрали, че България няма да се оправи. И като се събуди народа, какво ? Ще ходите и пак ще ревете, че ви бият полицаите и ще викате, че те са ви виновни

Link to comment
Share on other sites

Че той бойкото и компания малко ли години поработиха? Или казвате още някой друг милиард да заработят, пък един ден децата ви да ги покриват. Тинчев надали иска комунистите или турците да бяха спечелили. Навярно желае всякаква подобна паплач да се измете, аз също искам, ама никой няма да дойде с мен или с него. Едни и същи изроди се менкат там през годините, сякаш чоп теглят кой да е най-отгоре. Това в белите държави трудно се среща, но пък ние си се знаем и не ни пречи нали така.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Ако правителството не спази ултиматума на г-н Трифонов аз лично ще съм един от първите до него и няколко мои приятели.Ще вдигна флага на България и ще застана гордо срещу тази паплач.Очаквам скоро да се организираме и на който му пука нека дойде а който не иска нека си яде шкембето и да поиграе тенис или ддз малко цс затворете се в къщи и все едно нищо не е станало.

Link to comment
Share on other sites

Влади, разбрахме че си гербаджия, ама аре само не се прави на политик, става ли? Аз, също не искам БСП, Местан, Доган и тия другите от южната ни съседка, но ако продължаваме така нищо няма да се случи, ако ще Бойко и компания да изкарат 5 пълни мандата. Аз имам само един въпрос към всички които четат темата. Кога ние БЪЛГАРИТЕ ще направим нещо подобно като румънците? Кога ще вкараме 1 поне 1 политик в затвора? Кога ще си купим чисто нов автомобил от Форд, Дачиа даже и Лада да е? Не ми обяснявай, мажоритарното избиране, не ми обяснявай, че трябва време за да си проличи. 27 години всички доказват колко много дават на майка България... и  в същото време, понеже е толкова хубава държавата имаме само 3 милиона извън граница. Та мили мой Владко, искам да те видя теб лично на живо, да живееш със 160лв на месец и да плащаш ток, вода, парно, храна. И искам да си усмихнат и да кажеш ето това е държавата в която искам да живея, тук аз се чувствам чудесно.
Иначе в социалните мрежи всикчи много наперени, много знаят, но никой не излезе да го каже, тука можем да си пишем до Коледа, темата е неизчерпаема.
Айде със здраве, предполагам ще ме хейтнеш доста, но бъди спокоен, свикнал съм ; )

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 Руски зная много добре какво ми говориш и съм съгласен с теб за много от нещата , но разбери и проумей , че с тази система няма как да стане нищо по -различно в момента  :) Със стари к*рви нов бардак не се прави приятел ... Аз лично познавам и помагам на хора със 170 лв пенсия :) Знам как се мъчат хората и знам как нямат пари за лекарства и как БУКВАЛНО ядът хляб и сол ... Но Руски запомни от батко ти Влади , че във всяка държава има такива хора и винаги ще ги има :) Знаеш ли защо приятел ? Защото света е НЕСПРАВЕДЛИВ ! ! ! ! За мен най - важното нещо е да се оправят доходите на бедните хора и да станат НОРМАЛНИ ! ! !  СЕга да ти обясня малко икономически  . Ти имаш ли си на идея от колко десетки години ние нямаме излишък в бюджета ( над 1 милярд е излишъка за миналата година )  ? Ръста на икономиката имаш ли си идея , че от десетки години не е бил такъв ? Смисъл проумяваш ли , че в момента България е стабилна държава . Сега ще ми кажеш еми нека го усетят хората , а не само на хартия да ми говориш . Еми ще го усетят ( поне така се надявам де ) ! ! ! Та с една дума в момента бате ти Бойко колкото и да не ти се вярва прави доста неща и дано продължи така и за напред защото въпреки много работи все пак се опитва да направи по  - добра държава . А защо има 3 милиона Българи зад гранаца това може да питаш комунистите , царя , Костов и разни такива като Орешарски и тем подобни цървули . Това е моето мнение и ти благодаря за твоето ... Жив и здрав и запомни , че нещата са не точно такива каквито ги виждаш по медиите на Пеевски и разни такива други индивиди , които трупат пари на гърба на бедните и безпомощни хора  ..

Link to comment
Share on other sites

Извинявай, ангел хранителе. Герб са по-малкото зло от БСП, ДПС, СДС, ВМРО, ДОСТ и т.н. Но айде като защитаваш тия с 1 милиард излишък и стабилна България, обясни ми на мен на икономически жаргон, аз ще си търся думичките след това в гугъл какво означават. Кажи ми, как аз да купя на дъщеря ми памперси със 37лв детски помощи?!?! И това не съм само аз.... И то 37лв ги взема жена ми, само защото все още нямам граждански брак, след като го сключа, и тези пари ще бъдат спрени. Та, прЕател, аре само да не ме занимаваш, щото нема да си простя всичко, което искам да напиша. А до това колко си ми батко.... помня времето когато джойна беше левче, а на дедо пенсията беше толкова висока, че можеше да си купува апартамент всеки месец...не се мисли за 50 годишен, ман :^^

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...