SteFo Публикувано Март 19, 2017 Share Публикувано Март 19, 2017 1.Име и Фамилия: Стефан Димитров 2.Години: 31 3.Град: Монтана 4.Skype за връзка: ..... 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Да и доста и къде ли не! 6.От колко време играете в нашите сървъри? 10+ години! 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? GunGame, Dust2 Arena [HLstatsX] #2 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? Достатачно! 9.Можете ли да работите в екип? Зависи от хората иначе да! 10.Познавате ли амх командите? Аха! 11.Имате ли проблеми с нервите? според зависи хората иначе не! 12.С какъв псевдоним играет? CrAzY|BG|c(; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Март 20, 2017 Share Публикувано Март 20, 2017 Стефото пак е ударил 2-3 бирички и е решил да се престраши и да си пробва късмета :Д Тоз човек е слуга на клана който виждате пред името му .. Но това мен не ме бърка особено и ще бъда обективен както винаги съм бил и както винаги ще бъда . Стефан като удари няколко бирички става друг човек и е опасен за админ , но лично според мен е кадърен и ще се справи на поста защото е старо куче и са му ясни нещата . Ааа и като цяло не е лошо момче въпреки някой противоречия които сме имали в миналото . Лично аз ти давам ДА СТефо само ще те помоля да бъдеш обективен и да наказваш така както трябва , а не като видиш някой от твоя клан да го подминаваш . Успех Стефане и дано имаш късмет ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TincheFF Публикувано Март 20, 2017 Share Публикувано Март 20, 2017 Само да отбележа че първите хора с които се запознах тук са бат Весо,Евгени(come on MVP) и Стефо това е много сериозно момче и е от първите в веригата.Кадърен е на години човек е и съм сигурен че ще се справи с задълженията си от мене имаш голямо ДА успех. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickMasteR Публикувано Март 20, 2017 Share Публикувано Март 20, 2017 Винаги за Стефо да е админ сериозен отговорен коректен .Аз лично никога не съм го виждал да прекалява с правата си като админ така че имаш моето голяма ЗА братле.Успех по нататък 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pod Niwoto Ste Mi Публикувано Март 20, 2017 Share Публикувано Март 20, 2017 стефо не ме кефиш брат прекалено големо мранкало си ама тва ми харесва в теб така че имаш доста голямО ДАААААААААААААААААААА ОТ МЕН !!!НЯМА какво да казвам за теб поеееече 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DnB - FreestyleR Публикувано Март 20, 2017 Share Публикувано Март 20, 2017 Стефо помня те още от релоад за това ти давам ДА ! Успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Март 20, 2017 Share Публикувано Март 20, 2017 И от мене имаш ДА !! Само да не стани като преди да те хванат лудите и да има с кой да се заяждаш и да ти се свалят правата . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Март 20, 2017 Share Публикувано Март 20, 2017 И от мен имаш За,засичал съм те няколко пъти из сървърите и не съм виждал да си нарушал правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bilyog Публикувано Март 22, 2017 Share Публикувано Март 22, 2017 Незнам за колегите но аз съм те засичал да избухваш много пъти когато си влизал в dust 2 #1 и за това много се замислих дали да пиша но от мен имаш НЕ! Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Март 22, 2017 Share Публикувано Март 22, 2017 Я сподели пред аудиторията, защо си без права ? Спомняш ли си как наливаше веригата ,че запада и прочие ? Спомняш ли си как се биеше в гърдите и казваше , че нищо не става от админите? На всичкото отгоре прочетох коментар на колега отгоре , който те нарече "кадърен" , та поне се посмях с глас. ТВЪРДО НЕ! + това на фона на защитата не мисля, че има нужда от повече админи за момента по дъстовете и гънгейма , за да вършат "невероятни подвизи" само и единствено с гаг системата... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts