Jump to content

Кандидат за админ: BIOHAZARD


BIOHAZARD

Recommended Posts

1.Име и Фамилия:  Илиян Михайлов
 
2.Години: 28
 
3.Град:  Варна
 
4.Skype за връзка: eeebasi
 
5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време?   Не съм бил администратор.
 
6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker  Minutes Played: 9555 
 
7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор?  GunGame
 
8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ?   Реалния минимум би бил 3 часа, като обикновено стоя повече в сървъра.
 
9.Можете ли да работите в екип?  Определено да.
 
10.Познавате ли амх командите?  Познавам да.
 
11.Имате ли проблеми с нервите?  Всички отговарят с "не" на този въпрос, което за мен не е пълната истина. Може би понякога малко, но на определени заемащи постове от моя страна, се старая да се въздържам от провокации и да мисля трезво.  Обикновено се получава.
 
12.С какъв псевдоним играете?  BIOHAZARD

Ако евентуално имам позитивен отговор за тази кандидатура и за в бъдеще се оплескат нещата от мен, не бих чакал да ме изгонят, сам ще предложа да ми бъдат свалени правата. Държа на дисциплината, не на властта, искам това да е ясно.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Само като видях кандидатурата на това момче  си викам влизам и му давам ЗА винаги като влезна в сървара е вътре доста спокоен качил е сиг над 10 доклада за хакери и за играчи нарушаващи дисциплината на веригата с две думи много сериозно момче и заслужава поста твърдо ДА.

Link to comment
Share on other sites

Ей най-накрая се нави :D Имаш моето голямо ДА което рядко давам на всеки ,защото съм те наблюдавал доста обстойно и ти си поне на пръв поглед човек ,които обича дисциплината и истината такава каквато е (дано след като станеш админ да си останеш поне ти такъв)

Второ в Гънгаме от една седмица и повече даже ,се мярка само Тинчев ,другите му колеги като Чепа и Арторн нещо ги няма !Сега не знам поради какви причини ги няма тия админи ,може да са по най различни причини ,обаче и ти си видял ,че много е разпуснатата работата там ! Има доста играчи които трябва да се научат ,че тука не се заяжда и не се обиждат другите играчи ! И да не каже някой сега ,че се заяждам с Чепа и Арторн ,веднага представям доказателства ,че наистина ги няма тия админи в Сървара :

https://www.gametracker.com/player/Chepa/79.124.59.244:27025/ 

9068482I.png

https://www.gametracker.com/player/~AraTHoRn/79.124.59.244:27025/

9068483u.png

Дано се върнат по бързо защото се усеща липсата на админи ,а Тинчев не може да е 24 часа на линия ! За това тази твоя кандидатура идва точно на време и най-важното има нужда тоя Сървър от повече админи ,защото вечер има хора до много късно да играят ,дори понякога само в него има хора от цялата верига !За справка в гаметракера ако някой мисли че говоря "глупости"!

Успех ти желая и ако имаш нужда от помощ винаги знаеш че ще ти помогна !Ако искаш ще ти пратя 1-2 демота да видиш какво е хакер с аим ,за да си имаш на представа какво е :D Даже и с намален Аим:haha:!  

 

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Категорично ДА и от мен! Сериозно момче,доста често е в сървъра,не съм забелязала непристойно и профанско поведение!Определено заслужава да му се гласува доверие,дано го оправдае!Успех :girl_wink:

Link to comment
Share on other sites

И от мен имаш голямо За,не съм те виждал да правиш проблем, да играеш с хак или да псуваш или по какъвто начин да нарушаваш правилата на веригата.Гласувам ти с положителен глас,защото гън гейма се нуждае от админи,а ти си точно за този мод.Смятам,че ще се справиш с задълженията си към сървъра като админ,малко хора могат да заемат твоето място,желая ти късмет :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...