Jump to content

кандидатствам


Recommended Posts

 
1.Име и Фамилия:  валери станков
 
2.Години: 29
 
3.Град: панагюрище
 
4.Skype за връзка: live:maugli87_1
 
5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? ne
 
6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт 
gametracker Minutes Played=  ? 2 години
 
7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? дуст2 арена2
 
8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? 4 1аса на ден
 
9.Можете ли да работите в екип? да
 
10.Познавате ли амх командите? да
 
11.Имате ли проблеми с нервите? не
 
12.С какъв псевдоним играете? CrAzY|BG|spaidy

 
 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Аз пък съм била свидетел когато е правил забележки на играчи заради обиди и псувни!Според мен заслужава да му се даде шанс!Никога не съм го засичала да обижда,винаги се е държал възпитано и коректно!Гласувам с ДА!Успех Вале :)

Link to comment
Share on other sites

Въпреки, че се знаем с теб ще ти дам НЕ .. и то защото в началото всичко беше "окей" така да го кажем.. но от доста време насам наблюдавам (това, че не влизам с моя ник не значи, че не влизам в сървърите да не се притеснявате) та гледам, че има много лошо държание от твоя страна братле... грубо/арогантно и прекаляваш понякога когато се "караш" на хората все едно ... да не казвам нещо си започвал да се държиш много "зле/лошо" с играчите което на мен не ми допада (няма го спайди от преди време) затова давам НЕ ~_~

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Явно пак Влади трябва да ви отваря очите за тоз потребител :) Това е толкова долен и мазен тип , че просто си нямате на идея за какво говорим :) ТОва е човека който иска единствено и само права за да прави мазало по сървърите ... Държи се арогантно и се оригва по микрофона ... Това е човека който не заслужава права по никакъв повод :) СЕга ще дам и доказателство да не стане така разни хейтърчета да ми обясняват как лъжа и тем подобни дъвки 9068697m.png . Истината трябва да се знае приятели и скоро време всички мишоци , които си миеха ръцето с моето име ще лъснат .. Ааааа Спайди много си малък и много зелен моето момче за да махаш от списъка с админити КОГОТО и да било :) Вземи се в ръце и престани да правиш глупости ... За мен ти си лицемер :) Пак повтарям , че истината скоро време ще лъсне за много такива като теб ОБЕЩАВАМ :) Просто сам се откажи от измислената си кандидатура и повече спри да се правиш на светец .... ТВЪРДО НЕ СЪМ АЗ ЗА ТОЗИ ЛИЦЕМЕР ! ! ! 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...