Jump to content

Въпрос ?


SmL

Recommended Posts

Искам за начало да кажа че тази тема не я правя с цел да привлика някакво внимание защото и това четох скоро тук. Играя от скоро в тази верига няма спор не съм запознат с всичко още , но искам да попитам защо няма   JailBreak сървър  , забелязал съм че се играе доста , можело и да е имало преди и да не е потръгнал и да сте го махнали  не знам и не споря , но искам да си помислите внимателно . Благодаря за вниманието , ще се радвам да има и специално от мен ще е доста посещаем ! :)

Link to comment
Share on other sites

Па я не знам колко пъти требва да ви напишат, че нови сървъри са нема да има? Около 7 предложения имаше за сървъри и отговора беше еднакъв - Ако ще се прави нов сървър ще ви уведомим и ще има анкета. (или нещо от сорта.)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Още в началото казах че не съм запознат с всичко нужно във форума , потърсих тема да видя дали е задаван този въпрос не намерих но явно е имало. Благодаря за отговора ! 

Link to comment
Share on other sites

За сега няма изглед за нови сървъри, тъй като има 1-2 сървъра които не са толкова посещавани и е желателно първо те да се напълнят.Това поне е моето мнение :)

Link to comment
Share on other sites

А защо като не са толкова посещаеми още се поддържат? Със смяна на друг сървър нещата може и да под тръгнат по бързо от колкото се очаква.Вие решавате аз искам да изразя мнение само и то последно,не е нужно от повече разсъждения?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...