Jump to content

Предложение за Dust2 Only 1,2,3


Recommended Posts

Така това е главното за което си направих регистрация тук за да си напиша предложението.Да вкарате плъгина до колкото си спомням се казваше Team Semiclip който позволява на играчите от един отбор да се разминават тоест да минават един през друг.Защото в сегашното положение винаги ще се намери едно досадно тролче което да те тормози и ако му теглиш майните ти излизаш виновен.А и да не казвам ,че и така шанса ти да оцелееш намалява защото при ръш е някаква лудница всеки се бута и да ви метнат 2-3 гранати и сте до там.Просто за масак без този плъгин е ужас.Може и преди да сте обсъждали идеята и да не ви е харесала за това ще ви помоля да ми кажете примерно какво ще загубите ако я осъществите. 

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Идеята е обсъждана 341243413 пъти и винаги е била отхвърляна, причини точни не мога да се сетя, но мисля, че беше нещо от сорта на: товари машината и се бъгва понякога.

Link to comment
Share on other sites

2мб Плъгин да товари такъв хост нещо ми се струва ,че не е заради това.Но може и да е това не ги разбирам чак до толкова тия неща за това ще помоля някой главен нека да обясни.Това ми е първия масак който виждам без този плъгин.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Плъгина който го желаеш го има в началото на всеки рунд и трае мисля че 15-20 секунди, които мисля че са предостатъчни за ръшване. Но ако твоите ръшове са с 1 минута закъснение, това си е лично твой проблем.

Link to comment
Share on other sites

Ами ако мислиш ,че във масак можеш да ръшнеш за 15 секунди то явно не си запознат как стоят нещата.А и както веждаш изтъкнах и друга причина не само ръшовете.А за така наречените тролове вчера се убедих ,че наказания няма.Но като гледам си доста компетентен по - темата обясни ми каква е загубата ако е за цялата игра.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Знам че трудно ще се приеме ,но аз съм за !Винаги съм го предпочитал тоя плъгин ,защото най мразя някой да ме блокира в даден тунел или врата ,затова че не знае къде се намира или че е флашнат ! Примерно терор тръгват на руш към В и в тунела един е флашнат и почва да се върти като пумпал и като метнат две три гранати ,половината отбор вече е мъртъв ! А и също и с супер гадното  катерене по кашони и мапове ,ако няма админи става хаус ,лично аз съм слайвал много играчи за катерене на мапа !  

Link to comment
Share on other sites

Има подраздели " Одобрени предложения " и " Отхвърлени предложения ", няма да е лошо преди да предлагате нещо да погледнете там или просто да използва те търсачката на форума, вместо да разтегляте баници. Предложението е отхвърляно много пъти и няма да бъде променяно 

 

Цитат

 Guardian Angel :  Публикувано Април 2, 2016 
 

Напълно достатъчен е semiclip-а в началото на рунда, няма да бъде добавян за по-дълго или постоянно.

 

Не се приема.

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...