~AraTHoRn Публикувано Февруари 28, 2017 Share Публикувано Февруари 28, 2017 Здравейте, искам да предложа нещо, което мисля, че не е пипано скоро и то е да се добавят някой нови песнички при край на картата и също така ще предложа няколко! Може да се добавят откъси от следните песни, които лично подбрах:Gorgon City - Imagination ft. Katy MendittaDr. Dre - The Next Episode ft. Snoop Dogg, Kurupt, Nate DoggDr. Dre - Still D.R.E. ft. Snoop DoggIce Cube - Gangsta Rap Made Me Do It (Official Video)Mahmut Orhan - Feel feat. Sena Sener (Official Video) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Февруари 28, 2017 Share Публикувано Февруари 28, 2017 То аз даже бях забравил че съществува тоз плъгин още от пускането му съм му спрял звука че ме дразнат тия музики и ако не беше тая тема нямаше да знам че е активен даже 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~AraTHoRn Публикувано Февруари 28, 2017 Author Share Публикувано Февруари 28, 2017 Е пък аз викам да ги бутнем малко да надъхват играчите Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Февруари 28, 2017 Share Публикувано Февруари 28, 2017 Преди 16 минути, Guardian Angel said: То аз даже бях забравил че съществува тоз плъгин още от пускането му съм му спрял звука че ме дразнат тия музики и ако не беше тая тема нямаше да знам че е активен даже Guard не само ти си забравил за този плгъгин. А колкото за тези песни съм ЗА малко разнообразие Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARIQNKO Публикувано Февруари 28, 2017 Share Публикувано Февруари 28, 2017 Не съм си ги спрял, но вече не ми правят впечатление иначе съм ЗА, разнообразие да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Февруари 28, 2017 Share Публикувано Февруари 28, 2017 Искам и аз да добавя няколко нови песнички, aко е възможно, ще се съм ви благодерн с цялата си душа и сърце: 1. Kondio - Muni Muni 2. ork.Kristali - 6 bez 10 3. Mile Kitic - Bomba 4. Shtilian - Kel Kel 5. Kamelia - Luda po tebe 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~AraTHoRn Публикувано Февруари 28, 2017 Author Share Публикувано Февруари 28, 2017 Добре извинявам се за спама по темата, но Живков ме пръсна хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
woman Публикувано Март 4, 2017 Share Публикувано Март 4, 2017 Против! Не смятам, че дадена песен би надъхала даден играч повече или по малко, особено в края на играта! Или ти се играе или не, много е просто. Ако иска някой да се надъха си пуска музика и си слуша през цялото време! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~AraTHoRn Публикувано Март 4, 2017 Author Share Публикувано Март 4, 2017 Ама аз да съм казал, че е за надъхване май не четеш ми се струва, целта е разнообразие гледай преди да пишеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
woman Публикувано Март 4, 2017 Share Публикувано Март 4, 2017 Аз пък предлагам да си направиш собствена верига и там си направи каквито поискаш сървъри, сменяй си както пожелаеш картите и си слушай и Миле Китич ако пожелаеш! Имам чувството, че бълваш тема след тема, за да се доказваш пред някого! От тия твои теми няма една, която да е разумна и обмислена! Айде лека нощ, и утре ще чакам поредната ти "умна" тема! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts