Jump to content

Предложение за Dust2Respawn сървръра


MARIQNKO

Recommended Posts

Предложенията ми са следните: Тъй като масово се играе с авп в сървъра, а dust2 много добре предразполага играчите за игра с авп да се добавят няколко мапа като de_inferno, de_nuke32, de_train32 дори de_dust за да се ограничи играта с това оръжие, не казвам, че ще спре да се играе, но поне малко да се намали играта с авп-то и сървъра вместо Dust2Respawn да се промени на Deathmach, а и без това вече сървъра се пълни и ще е добре да има някакво разнообразие стига с този dust2. Другия вариант е да се направи така, че при избора на оръжие авп-то да го няма в списъка, а да си го купуваш през чата след като напишеш say: awp , но за целта трябва да имаш събрани 5-6-7-8000 пари, знам че има такъв плъгин, така също ще се ограничи играта с това оръжие.

Моля да пишат само компетентни играчи, които играят в този сървър. Ако може без да ме нападате, защото знам, че ще има и такива това е просто предложение и искам да видя и вашето мнение :)

Поздрави.

Link to comment
Share on other sites

Нали за това е дъст2 респаун аз съм от хората които обичат да разпускат в респауна с авп и ако се тръгне да се пипа от тук от там бих спрял да играя там и съм абсолютно против да се пипа по какъвто и да е начин.Доволен съм от това че е пълен и няма смисъл да се разваля според мен.

Link to comment
Share on other sites

Вие май си нямате друга работа освен да пишете клиширани изрази . Обосновете се защо не ви харесва предложението или защо ви харесва ( Визирам кандидат админа Фри нещо си ) . Значи тук и аз мисля , че нещо като върви не трябва да се пипа , но все пак е радващо , че помощниците имате виждане и все пак се опитвате да помагате с предложения . Но това предложение е доста сложно изпълнимо и доста уплетено за играчите . Така че просто няма смисъл да се реализира .... Против предложението съм , но нищо лично нямам към Мариянски защото се старае момчето и все пак предлага и се опитва да мисли което е радващо за мен . 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...