Jump to content

Въпрос за развитието на сървърите


Guest FreedoM

Recommended Posts

Та въпросът е има ли нещо, което обикновеният играч да очаква, като нещо ново в сървърите в следващите дни,седмици, месеци ? Някаква нова функционалност или нещо допълнително да се сложи ? Имаше разни идеи за месечни клипове или какво беше там. 

Link to comment
Share on other sites

Мисля че сърварите са на високо ниво и да не кажа че почти няма верига конкурираща се на наща ние сме по добри с пъти.Защо ли?

1.Безплатен ВИП за всички дами

2.ВИП на добри цени и превилегии

3.Добра античиит система в сърварите

4.Редовно има админи в сърварите 

5.Уникален форум

6./costumes

7. /reg система която си е уникална и мн.други

Това е може би най добрата развиваща се верига в България и напоследък забелязвам доста нови кадри в веригата ни и ако има нещо ново то ще бъде обявено от ГЛАВНИТЕ.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Това, че нещо е добро не означава, че не може да бъде още по-добро. И много правилно забеляза, че въпросът ми е към главните (може и да ти се иска да си, но не си). И въпросът е не какво има в момента, а дали ще има нещо повече и е просто информативен.

Link to comment
Share on other sites

Преди 5 минути, FreedoM said:

Това, че нещо е добро не означава, че може да бъде още по-добро. И много правилно забеляза, че въпросът ми е към главните (може и да ти се иска да си, но не си). И въпросът е не какво има в момента, а дали ще има нещо повече и е просто информативен.

Ако ни очаква нещо ново то ще бъде съобщено в раздел "Новини", а ако имаш нещо в предвид и имаш някакво предложение за развитието на веригата можеш да направиш тема и ще бъде гласувано.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Не ми се иска и така съм си ангажиран с неспазващи дисципланата играчи а имах предвид че превилегиите в веригата ни хем са големи хем и много което си е супер. Какво повече да очакваме от над 15годишна игра в която навсякъде е в период на умиране пред много други нови подобни а само тука точно в тази верига буквално "цъфти" а не замира за което се радвам.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...