Jump to content

Кандидат за админ: OG | Le6nikotro6a4a


bilyog

Recommended Posts


1.Име и Фамилия: Вилиян Димитров
 
2.Години: 25
 
3.Град: Свищов
 
4.Skype за връзка: blackkqn07
 
5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Да бил съм но преди време  когато живеех в Белгия 2008 в arena.egaming мисля, че бяха сървърите 
 
6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт http://www.gametracker.com/player/OG%20%7C%20Le6nikotro6a4a/79.124.59.244:27016/  ? Играя във веригата от 2 години и половина. Линк към профила ми в gametracker: OG | Le6nikotro6a4a 
 
7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? Dust2 Arena [HLstatsX] #1
 
8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? Честно казано мога да отделям на ден средно по 8/9 часа. Имам собствен бизнес и съм в офиса и както се вижда постоянно си разцъквам в сървъра :)
 
9.Можете ли да работите в екип? Да мога.
 
10.Познавате ли амх командите? Да запознат съм с командите.
 
11.Имате ли проблеми с нервите? Проблеми не бих казал - нямам. Случвало се е да избухвам преди и да се поддавам на провокации но от доста време насам съм си променил държанието :)
 
12.С какъв псевдоним играете? OG | Le6nikotro6a4a

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Две години и половина в веригата не са малко това говори че познаваш що годе екипа имаш си напредстава кои са редовните играчи и т.н. Бил си админ и преди, в зряла възраст си  и аз ще ти гласувам доверие 

От мене имаш ДА успех.

Link to comment
Share on other sites

Аз също ще ти дам ЗА ! Не виждам причина да не му се даде шанс. Момчето си е взело бележка от всичко досега играе си спокойно постоянно ме вика при проблеми както и други колеги търси ... не виждам причина да не му се даде шанс :) на какви хора им се дадоха по 3/4 пъти ... ДА ии успех от мен !

Link to comment
Share on other sites

Аве сигурно няма да стане и се чудя за какво ти е да ставаш админ ,но си ми "приятелче" : D и докато бях админ никога не си ме обиждал и аз лично не съм те гагвал ,защото като влезнех винаги си ми писал на админ чата за нередности и че те закачат . Не си лошо момче ,но щом толкова искаш да станеш Админ от мен имаш пак Да  ,аре да видим що за админ ще си . И вярно че от няколко месеца не съм виждал да се държиш лошо и да си гагнат.

Ма запомни за да си админ дълго иска яки нерви и преди да накажеш някой да вземеш преди това дълбоко въздух .

Да от мен ! 

Link to comment
Share on other sites

Като изключим, че много ме бие, другото е ОК. Нещо ми направи много хубаво впечатление. Момчето си признава за нервите. Което означава, че осъзнава какво трябва да прави и с какво да се бори. Това е и нещото за което реших да пиша. Иначе щях да си мълча, тъй като той има повече опит от мен. Успех! Успех и в бизнеса какъвто и да е той :) 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...