bilyog Публикувано Февруари 16, 2017 Share Публикувано Февруари 16, 2017 1.Име и Фамилия: Вилиян Димитров 2.Години: 25 3.Град: Свищов 4.Skype за връзка: blackkqn07 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Да бил съм но преди време когато живеех в Белгия 2008 в arena.egaming мисля, че бяха сървърите 6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт http://www.gametracker.com/player/OG%20%7C%20Le6nikotro6a4a/79.124.59.244:27016/ ? Играя във веригата от 2 години и половина. Линк към профила ми в gametracker: OG | Le6nikotro6a4a 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? Dust2 Arena [HLstatsX] #1 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? Честно казано мога да отделям на ден средно по 8/9 часа. Имам собствен бизнес и съм в офиса и както се вижда постоянно си разцъквам в сървъра 9.Можете ли да работите в екип? Да мога. 10.Познавате ли амх командите? Да запознат съм с командите. 11.Имате ли проблеми с нервите? Проблеми не бих казал - нямам. Случвало се е да избухвам преди и да се поддавам на провокации но от доста време насам съм си променил държанието 12.С какъв псевдоним играете? OG | Le6nikotro6a4a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TincheFF Публикувано Февруари 16, 2017 Share Публикувано Февруари 16, 2017 Две години и половина в веригата не са малко това говори че познаваш що годе екипа имаш си напредстава кои са редовните играчи и т.н. Бил си админ и преди, в зряла възраст си и аз ще ти гласувам доверие От мене имаш ДА успех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeqtR Публикувано Февруари 16, 2017 Share Публикувано Февруари 16, 2017 Аз също ще ти дам ЗА ! Не виждам причина да не му се даде шанс. Момчето си е взело бележка от всичко досега играе си спокойно постоянно ме вика при проблеми както и други колеги търси ... не виждам причина да не му се даде шанс на какви хора им се дадоха по 3/4 пъти ... ДА ии успех от мен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Февруари 16, 2017 Share Публикувано Февруари 16, 2017 От мене имаш 3А!! Стар играч,редовен и мисля, че ще се справиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Февруари 16, 2017 Share Публикувано Февруари 16, 2017 И от мен имаш За играл съм с теб и нивото ти беше изрядно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Валентин Й. Публикувано Февруари 16, 2017 Share Публикувано Февруари 16, 2017 редовен , спокоен играч,спазва правилата ЗА от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аз съм изкофел ДЪРТАК Публикувано Февруари 16, 2017 Share Публикувано Февруари 16, 2017 Аве сигурно няма да стане и се чудя за какво ти е да ставаш админ ,но си ми "приятелче" : D и докато бях админ никога не си ме обиждал и аз лично не съм те гагвал ,защото като влезнех винаги си ми писал на админ чата за нередности и че те закачат . Не си лошо момче ,но щом толкова искаш да станеш Админ от мен имаш пак Да ,аре да видим що за админ ще си . И вярно че от няколко месеца не съм виждал да се държиш лошо и да си гагнат. Ма запомни за да си админ дълго иска яки нерви и преди да накажеш някой да вземеш преди това дълбоко въздух . Да от мен ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected]*** Публикувано Февруари 16, 2017 Share Публикувано Февруари 16, 2017 и от мен имаш ДА успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desana Публикувано Февруари 16, 2017 Share Публикувано Февруари 16, 2017 Да и от мен. Само да не ти се върнат старите нерви. Успех. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Публикувано Февруари 17, 2017 Share Публикувано Февруари 17, 2017 Като изключим, че много ме бие, другото е ОК. Нещо ми направи много хубаво впечатление. Момчето си признава за нервите. Което означава, че осъзнава какво трябва да прави и с какво да се бори. Това е и нещото за което реших да пиша. Иначе щях да си мълча, тъй като той има повече опит от мен. Успех! Успех и в бизнеса какъвто и да е той Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts