Jump to content

Предложение за Zombie Plague сървър


M.BeLoV

Zombie Plague   

1 member has voted

 1. 1. Zombie Plague воте

  • За Zombie Plague
   1
  • Против Zombie Plague
   0

This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Забелязах, че доста хора имат интерес от Зомби мода и реших да пусна тема. На мястото на Jump сървъра да се пусни Zombie Plague  мисля, че ще има повече интерес от колкото jump-a :]

Link to comment
Share on other sites

А аз мисля, че Вие въобще не мислите с главата си. 

1. Някъде да си видял тема от главен където да питат какъв сървър да се пусне? Милион пъти е казвано, че за вмомента няма да се пускат нови сървъри и ще се каже когато има възможност. В момента има сървъри които не могат да се напълнят, камо ли да се пуска друг.

2. Много пъти сте предлагали сървъри, били са пускани и точно за 3 дена си проличава колко е голям интереса Ви към тях. Мрънкате да се пусне нещо, влизате 1-2 пъти и след това сървъра си стои празен, защото този който е мрънкал за него нито прави реклама, нито се опитва с нещо да помогне.

3. Jump-a не е мод в който е необходимо да има 10/10 човека за да става игра. И 1 човек да влезе той може да си играе. Аз лично когато ми омръзне да стрелям, отивам там и си скачам както и други играчи. Надявам се, става ясно какво мисля за предложението.

Link to comment
Share on other sites

След като не се проявява интерес към даден сървър, не мисля че има смисъл от такъв, на мнение съм че зомби сървъра ще е за предпочитане, аз лично предпочитам зомби сървър пред jump. 

Link to comment
Share on other sites

Ма аз не разбирам защо изобщо си правите илюзията че Jump сървъра ще бъде сменен с какъвто и да е друг сървър ? Това не ви е отборен сървър, това е сървър за индивидуална игра и всеки си играе сам за себе си. Това че хал хабер си немате от това какво е Jump и какво аджеба се прави там няма никакво значение .. Просто спрете с безсмислените теми щото вече става банално и супер дразнещо .

 • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
 • Create New...