Pod Niwoto Ste Mi Публикувано Февруари 1, 2017 Share Публикувано Февруари 1, 2017 1.Име и Фамилия: Емил Юруков 2.Години: 25 3.Град: Разлог 4.Skype за връзка: dezzy91 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Да тук 2 пъти играем на 3 да е на касмет 6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played= ? няма нужда да го пиша времето познавате ме 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? дъст2 №2 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? около 4 5 часа 9.Можете ли да работите в екип? Да Мога 10.Познавате ли амх командите? Доста добре 11.Имате ли проблеми с нервите? да избуглив съм малко повече 12.С какъв псевдоним играете? inv1ncible. Roden Winowen hah мога да съм доста полезен за веригата и се надявам тоя път да не ме заключат Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Февруари 1, 2017 Share Публикувано Февруари 1, 2017 Отхвърлен! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts