Jump to content

Ртв-то


asffetr

Recommended Posts

Предлагам да се премахне ртв-то защото се играят цял ден едни и същи мапове! .. 
преди си беше по-добре всички мапове се въртят ако има нещо не редно аз съм там почти цял ден сменям мапа и е решено ! :) 

Link to comment
Share on other sites

Аз предлагам определени хора да спрат да пускат предложения и като цяло пък да дават вече мнения.. :) и вие не знаете какво искате ... ревахте за rtv после за еди си какво - сложиха се и сега ревете да се маха ? Когато ще пускате предложение 1во помислите кое как е що е и какви ще са последиците от това ~_~ 

Link to comment
Share on other sites

Аз пък мисля,че сега плугина работи, а тва че няма нужда от админ за да даде вот  и хората си сменят  когато им омръзне даден мап без намеса на админ е добре.То си пише колко човека трябва да напишат ртв за да се почне гласуване.Щом са се събрали достатъчно хора се вотва няма нищо лошо в това.А и има дадени мапове които не се харесват на доста играчи и като се пусне този мап лефтват.Защо да се губят играчи при положение че се харесва на доста хора плъгина.Аз предлагам да му се даде време на този РТВ за да свикнат всички и да няма недоволни :) 

Link to comment
Share on other sites

Танаков адтски тъпо предложение даде тоя плугин е полезен за всички и удобен така че какво ревеш немога да разбера тва е полезно на играчите на за админите пак и ти като активен админ си длъжен да си им слуга напрактика и на теория тва е админстраторските права :)

другото което е незнам за какво коментираш самия плугин като тва ти олеснява  раллта на теб и повечето играчи предпочитат него пред твоя избор на вот казвм ти го като човек които има повечко опит от теб в тия простотии

Link to comment
Share on other sites

Този ртв ми харесва само защото какъвто и да си ти се дава някакво право на избор ,а не да чакаш админ и да питаш може ли вот и така.Организирате се пишете ртв и никой не бива притесняван.Не искам да засегна никой просто ртв то върши работа и няма нужда да бъде премахван.Лек ден и приятна игра от мен :)

Link to comment
Share on other sites

Да си остане ртв - то , защото реално погледнато всеки админ има работа понякога и не може да влезе да смени мапа . Отделно както се очартва другия месец , ще съм зает и по малко ще съм на линия .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...