Jane Doe Публикувано Януари 17, 2017 Share Публикувано Януари 17, 2017 Може ли да се сложи цензура на обидите и псувните във всички сървъри ? Преди малко един обиждаше във Dust 2 Respawn сървъра и разбрах , че явно не във всички сървъри го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pod Niwoto Ste Mi Публикувано Януари 17, 2017 Share Публикувано Януари 17, 2017 Сис цензора има във вс сървъри ама има опредлени думи които ги пишат по различен начин определена дума я сменят или отминават примерно при ма иката ти го дам и пак се вижа но знам ли може още да се промени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Януари 17, 2017 Author Share Публикувано Януари 17, 2017 Не ми се беше случвало до сега. Не знаех... Все излизат такива ***, но ясно благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pod Niwoto Ste Mi Публикувано Януари 18, 2017 Share Публикувано Януари 18, 2017 Казвам ти го от личен опит но нека да погледнат администраторите и да решат дали може да се направи нещо още и за нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
The LeGendaRy # LiNuX Публикувано Януари 29, 2017 Share Публикувано Януари 29, 2017 като видите някой дума която не я цензурира пишете на някой главен да я добавят в плъгина който е за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts