Jump to content

Нова Идея!


Horror Georgi_The Pro

Recommended Posts

Имам идея за сървър!Идеята ми е да направите един сървър с MOD Jailbreak.Може да привлече повече играчи.Ако харесвате идеята можете да направите сървъра! Или да съобщите за направата на този сървър в форума (предложих 2 идеи за съобщаване,но вие правете каквото искате) 

Link to comment
Share on other sites

Аз съм съгласен да бъде добавен такъв вид мод към веригата. Доста интересен и забавен е, но е трудно да се развие в днешно време, а и сглобяването не е толкова лесно.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Много благодаря за подкрепата дори да е от малко хора! Знам много добре че е трудно сглобяването защото самият аз съм правил такива модове/сървъри на Jailbreak но това беше отдавна и мисля,че не съм толкова добър като преди ! :Д

 

Link to comment
Share on other sites

Аз съм против. Първо за да се направи мода, трябва човек който го познава добре да се заеме с направата му, а не само да се предложи. Има 1-2 вериги на които въпросните сървъри са много развити, и дори да се пусне тук ще трябва да се хвърлят МНОГО големи усилия за да се привлече дори малко част от играчите, при положение че в момента имаме сървъри които са по-слабо посещавани. За мен е по-добре сървърите които са в момента, да се съсредоточим над тяхното развитие и едва тогава да мислил за нови. 

Link to comment
Share on other sites

Абре пичове на вас така да драснете 2-3 мнения тук ви е много лесно, но не знаете явно как се прави един мод, а дори и да го свалиш от нета докато привлечеш хора за нов сърър на 1.6 подчертавам 1.6 си е трудна работа. А хората, които са "за" ще играят максимум 2 седмици там и ще забравят за сървъра, така стана и със зомбито :) . Против.

 

П.С. Отделно трябват повече ресурси за хост на допълнителен сървър.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...