b2b*LuDaKa Публикувано Януари 11, 2017 Share Публикувано Януари 11, 2017 Предлагам нещо като гласуване ЗА и ли ПРОТИВ пускане на нов Зомби мод които ще бъде WC3FT biohazard infected но търся и ваше мнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Януари 11, 2017 Share Публикувано Януари 11, 2017 Преди около 5-6 години съм играл такъв мод и мнението ми е,че става голямо меле,хубава идея от твоя страна.Аз съм За. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b2b*LuDaKa Публикувано Януари 11, 2017 Author Share Публикувано Януари 11, 2017 И аз мисля че ще става голямо МЕЛЕ надявам се да се получи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Януари 11, 2017 Share Публикувано Януари 11, 2017 Аз съм против.Мисля, че вече зомби сървърите не са толкова играни и то biohazard zombie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martiin I. Jelqzkow Публикувано Януари 11, 2017 Share Публикувано Януари 11, 2017 и аз съм за и аз съм играл такъв сървър преди години става яко меле с безкрайни патрони и бой :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffetr Публикувано Януари 11, 2017 Share Публикувано Януари 11, 2017 Аз съм против ако ще се спира WAR3FTRespawn-a сървъра! ай да се спира и да не се спира поради причина на този сървър аз съм Против! Link to comment Share on other sites More sharing options...
b2b*LuDaKa Публикувано Януари 11, 2017 Author Share Публикувано Януари 11, 2017 Може би аз бъркам някъде но никъде не съм споменал спиране на дръг сървар ТОЕСТ се пак искаме най доброто за веригата и трябват нови неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phenomen4e Публикувано Януари 11, 2017 Share Публикувано Януари 11, 2017 Аз съм За ама няма ли да е по-добре вместо биохазард нормален зомбие плагуе с WC3.Или може би сървър Суперхеро ако е възможно Суперхеро+WC3 още по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b2b*LuDaKa Публикувано Януари 11, 2017 Author Share Публикувано Януари 11, 2017 Ми предложението ми е към Биохазард макарче скоро ще има и plauge mod 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
~AraTHoRn Публикувано Януари 11, 2017 Share Публикувано Януари 11, 2017 ЗА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts