Jump to content

Предложение за WC3 Respawn


Phenomen4e

Recommended Posts

Предлагам да се добави нова раса на име Blood Elf(belf).Eто и какви магии може да има:

 

[Crimson Armor] - Дава ви пълна броня плюс (25, 50, 75, 100 или 125) в началото на раунда.

[Mana Shield] - Всяка щета която поемете от врага, с изключение на тази която би ви убила  се намаля с (15%, 30%, 45%, 60%, 75%)

[Bloodlust] - Всеки ваш изстрел добавя (4, 8, 10,12 или 14)щети  на врага. Скоростта на движението на тези, които ви атакуват е намалена временно.

[[Shadowstrike]] - Излъчва мощна енергия на врага който е пред вас.(Ултимейта удря само един враг и щетата която ще причини не би трябвало да надвишава 50)

belf.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ако ще се добавя нова раса най-вероятно ще бъде като ВИП раса,но това не го решавам аз,а главния админ/модератор + това тази раса,която си дал с този армор няма абсолютно никакъв смисъл,нали като се родиш ти дава да си избираш оръжие и ти дава 100 армор..За момента не ни трябва нова раса,защото малко хора цъкат ларкрафт,мода умря още преди няколко години,ние да се радваме,че има хора,който цъкат този мод.Против от мен.

Link to comment
Share on other sites

Аз го предложих за да се отличава от други сървъри и да привличаме повече хора,а за това че е умрял никак не си прав повечето време има поне 20 човека.Само нощем пада на по 10 15 ,а по късните часове не остават хора.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...