asffetr Публикувано Януари 9, 2017 Share Публикувано Януари 9, 2017 1.Име и Фамилия: Людмил Захариев 2.Години: 16 3.Град: Лом 4.Скайп: ludmil_20 5. 5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време?:Да Cs-maxgaming zombie basebulder1 6. .От колко време играете в нашите сървъри? Oт gametracker Minutes Played= http://www.gametracker.com/player/asffetr/79.124.59.244:27020/ 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.BG | WAR3FTRespawn-a 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? 2-3 ч. 9.Можете ли да работите в екип? Да 10.Познавате ли амх командите? Да 11.Имате ли проблеми с нервите? Не 12.С какъв псевдоним играете? asffetr Искам дасе извиня за предишните ми грешки и да кажа че няма да се повтарят мъжка дума! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLaughtereD- Публикувано Януари 9, 2017 Share Публикувано Януари 9, 2017 Аз съм за! Показваш желание, по активността ти личи, нека ти се даде шанс. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TincheFF Публикувано Януари 9, 2017 Share Публикувано Януари 9, 2017 Редовно момче си както в сърварите така и в форума.Гледах че на няколко пъти си бил отхвърлен и за сметка на това никога не предаде веригата а продължи да и помагаш за което съм свидетел. Имаш голямо ДА от мен 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Януари 9, 2017 Share Публикувано Януари 9, 2017 От мен имаш ЗА !! мисля, че ще се справиш като админ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slayerb Публикувано Януари 9, 2017 Share Публикувано Януари 9, 2017 Аз съм ЗА ! Играе редовно , спазва добрия тон , правилата на сървъра са спазвани , помага на останалите ако имат нужда . И най важното не играе с хакове . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeqtR Публикувано Януари 9, 2017 Share Публикувано Януари 9, 2017 Аз съм ПРОТИВ ! Беше ти дадеш шанс преди и се осра доста стабилно... има още много неща да научиш... за мен не си готов въобще за Админ.. джиткай още малко следи нещата по-добре пък след време ще видим.. засега НЕ ~_~ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
- B.Andonov Публикувано Януари 9, 2017 Share Публикувано Януари 9, 2017 Не си проблемен играч и спазваш правилата . Имаш Да от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камен Публикувано Януари 9, 2017 Share Публикувано Януари 9, 2017 Мисля че ти постави рекорд по-най бързо земане на правата. Смятам че трябва да порастнеш още малко, да понаучиш някое друго нещо и тогава да бъдеш админ където и да е. От мен Не 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TincheFF Публикувано Януари 9, 2017 Share Публикувано Януари 9, 2017 Преди 39 минути, XeqtR said: Аз съм ПРОТИВ ! Беше ти дадеш шанс преди и се осра доста стабилно... има още много неща да научиш... за мен не си готов въобще за Админ.. джиткай още малко следи нещата по-добре пък след време ще видим.. засега НЕ ~_~ Всеки прави грешки не ми казвай че си безгрешен.Това момче има голямо желеание да стане админ и не мисля че ще си повтори грешката отново.Аз съм човек който много обича справедливоста а в твоя отговор такава няма.Не знам от колко време не влизаш в сърварите но това момче ме е викал не веднъж за проблеми в сървара и незная колко още трябва да следи играта както казваш за да му се даде шанс и то при ситуация че не е длъжен да върши нашата работа. Пък и права както се дават и така взимат...без лоши чувства 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROCKY Публикувано Януари 9, 2017 Share Публикувано Януари 9, 2017 редовен е и беше админ по-рано въпреки, че ти махнаха правата, но според мене заслужаваш шанс защото не се отказа и продължи да помагаш и докладваш от мене ДА 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts