Jump to content

Оплакване от Админ - Ken Ollers


Pliusheniq Ednorog ;]

Recommended Posts

  1. Име на админа - "Ken Ollers"
  2. IP и SteamID на админа ( някои админи имат правата си на IP или SteamID ) -
  3. Причина поради която се оплаквате ( обяснете на кратко ситуацията ) - Незаслужен gag.
  4. Доказателства с които да потвърдите думите си ( Demo / снимки ) - http://dox.bg/files/dw?a=52c6d0c041
  5. В кой сървър се е развила случката - Dust2 Arena #2

 

Даденият Администратор реши да ме гагне поради причината, че писах "boklik :DD" (на шега) след като ме уби и последва гаг за 10 минути. Не разбирам, защо получих гаг и то за думата боклик след като се има на предвид, че съм му го казал на шега и той много добре знае. Поне да ме беше "предупредил", ако е толкова тънко обиден и разбира се, че ще му уважа решението и няма да му пиша... но той реши директно да ме банне, с мисълта че съм му казал директно "боклук". След като ми изтече гаг-а, му казах че като има права него прави нещо специален или различен от другите играчи в сървъра и последва гаг за 1 час. Наказанието изтече, но все пак човек трябва да си търси правата, нали така ? :) 

 

До Админа - Пък, ако имаш някакви проблеми към мене, може да пишеш на Лично Съобщение и много бързо ще разрешим проблема. ;) И пак ще ти го кажа, че като си с права, не те прави нищо повече от други играчи, нито специален.

Link to comment
Share on other sites

Шега не шега няма значение. Казал си му боклук след като те е убил, приемам го че си го казал от яд и директно получаваш гаг за 1 час. Изтича ти гага и ми държиш сметка къв съм аджеба че да те гагвам и там направо отиваш на бан. Това е положението.

Права може да си ги търси всеки стига да има какво точно да търси. След като си решил че не е било правилно си пускаш оплакване а не държиш сметка на админа това е положението.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...