Pliusheniq Ednorog ;] Публикувано Януари 5, 2017 Share Публикувано Януари 5, 2017 Име на админа - "Ken Ollers" IP и SteamID на админа ( някои админи имат правата си на IP или SteamID ) - Причина поради която се оплаквате ( обяснете на кратко ситуацията ) - Незаслужен gag. Доказателства с които да потвърдите думите си ( Demo / снимки ) - http://dox.bg/files/dw?a=52c6d0c041 В кой сървър се е развила случката - Dust2 Arena #2 Даденият Администратор реши да ме гагне поради причината, че писах "boklik :DD" (на шега) след като ме уби и последва гаг за 10 минути. Не разбирам, защо получих гаг и то за думата боклик след като се има на предвид, че съм му го казал на шега и той много добре знае. Поне да ме беше "предупредил", ако е толкова тънко обиден и разбира се, че ще му уважа решението и няма да му пиша... но той реши директно да ме банне, с мисълта че съм му казал директно "боклук". След като ми изтече гаг-а, му казах че като има права него прави нещо специален или различен от другите играчи в сървъра и последва гаг за 1 час. Наказанието изтече, но все пак човек трябва да си търси правата, нали така ? До Админа - Пък, ако имаш някакви проблеми към мене, може да пишеш на Лично Съобщение и много бързо ще разрешим проблема. И пак ще ти го кажа, че като си с права, не те прави нищо повече от други играчи, нито специален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Януари 5, 2017 Share Публикувано Януари 5, 2017 Шега не шега няма значение. Казал си му боклук след като те е убил, приемам го че си го казал от яд и директно получаваш гаг за 1 час. Изтича ти гага и ми държиш сметка къв съм аджеба че да те гагвам и там направо отиваш на бан. Това е положението. Права може да си ги търси всеки стига да има какво точно да търси. След като си решил че не е било правилно си пускаш оплакване а не държиш сметка на админа това е положението. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts