Guest FreedoM Публикувано Декември 25, 2016 Share Публикувано Декември 25, 2016 Ако съм обидил или съм се карал с някого в сървъра се извинявам, това е било само спортна злоба в играта нищо повече. На който му е интересно оръжието с което играя, може да гледа клипчето(с което приключвам цс, доста хора ще се зарадват предполагам ) - има нови и малко стари моменти. Весела Коледа, успех на всички и най-вече ви благодаря, че играх в такива добри сървъри. Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATMAN Публикувано Декември 25, 2016 Share Публикувано Декември 25, 2016 Брау фриди, ма ше ми липсваш real talk Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffetr Публикувано Декември 26, 2016 Share Публикувано Декември 26, 2016 Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stabislavch0 Публикувано Декември 26, 2016 Share Публикувано Декември 26, 2016 Сбогом ! Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Декември 26, 2016 Share Публикувано Декември 26, 2016 На мен пък няма да ми липсваш с тая пушка където само ме трепаше като куче на Х или на Б :ДДДД А и късмет , че сам си тръгна иначе току виж някой админ те беше баннал понеже не играеш както на него му се иска ;ДДД А ся сериозно ти желая весело изкарване на празниците и всичко най най ... Жив и здрав Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katerina Публикувано Декември 28, 2016 Share Публикувано Декември 28, 2016 Не си отивай, имам много да си връщам Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.BeLoV Публикувано Декември 28, 2016 Share Публикувано Декември 28, 2016 Беше мастара на тва супер тъпо оруже.Весело изкарване на Новата 2017г. Freedom и успех занапред !! Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreedoM Публикувано Ноември 22, 2017 Share Публикувано Ноември 22, 2017 Ей това плъгинче с многото кръв при hs примерно на 1:49 ще пречи ли много ако се сложи пак ? Цитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts