Glavata Публикувано Декември 22, 2016 Share Публикувано Декември 22, 2016 Здравейте колеги От няколко месеца играя във вашите сървари от който съм ... (слабо казано доволен) нямат бъгове и проблеми. До днес ... Преди 15-20 мин влязъх в War3 Сървърът ви в който играя и установих че Експириансът на някой от расите го няма. Става дума за Chameleon , Elf, Другит не съм ги гледал ... Възможно ли е да сте върнали сърварът няколко седмици назад или пък да сте правили някакви настройки. Питах момчетата който играеха вътре (отговори ми най-учтиво (user: JET LI ), но те нямаха проблем с техните раси. Възможно ли е да се открадне ХП ? Чувал съм че може , играя тази игра от 2001 год а war3 от близо 6 и съм чувал че със сменяне на ника по някакъв начин хп-то може да се прехвърли (ако отстраните и тази възможност ще е супер) Бих искал да ми бъдат възстановени двете раси с по 4lvl ако е възможно . nickname: Glavata A расите бяха : Chameleon 15lvl над 15к xp сега е 11lvl с 9.3к xp. Night Elf 15lvl над 11к xp сега е 11lvl с 9.25 xp. Няма да играя с тях докато не получа отговор за да ги оставя така както съм ги заварил , за да ги видите. Благодаря ви предварително и ви пожелавам весели празници Поздрави: Марин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Декември 22, 2016 Share Публикувано Декември 22, 2016 Ами не знам какво точно си гледал но нещо си в грешка.. Крадене на EXP е невъзможно от много време. И вземи си регистрирай ника. Това са всичките ти раси и съответно колко EXP имаш на тях. Undead - 45 738 Human - 273 705 Orc - 654 Elf - 92 780 Blood mage - 255 083 Shadow hunter - 22 654 Warden - 585 917 Crypt Lord - 35 274 Chameleon - 93 481 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glavata Публикувано Декември 22, 2016 Author Share Публикувано Декември 22, 2016 Абсолютно си прав Просто казвам че две от тях бяха с 15 левел а сега са 11 ! Все пак играя от дооооста време и не бих излъгал за нещо подобно "Гледал съм" точно това което трябва Колкото до регистрирането на ника как става ? И ще имам ли парола за да влизам само аз с него ? А и какво ще стане с 4те левела който липсват , не разбрах също ? Поздрави: Марин Link to comment Share on other sites More sharing options...
BATMAN Публикувано Декември 22, 2016 Share Публикувано Декември 22, 2016 За да регистрираш ника, когато си в игра напиши /reg и следвай инструцийте, ако пък се затрудняваш ето ти линк в който е описано подробно как да се регистрираш. http://forums.cs1.bg/topic/632-cистема-за-регистрация-на-никове-в-игра/#comment-3420 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glavata Публикувано Декември 22, 2016 Author Share Публикувано Декември 22, 2016 Благодаря ти колега :))) По моя въпрос : Ето това ми изписа туку-що на Асалт .... * [cs1.BG] Error, unable to retrieve XP, please contact a server administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Декември 22, 2016 Share Публикувано Декември 22, 2016 Преди 34 минути, Glavata said: Благодаря ти колега :))) По моя въпрос : Ето това ми изписа туку-що на Асалт .... * [cs1.BG] Error, unable to retrieve XP, please contact a server administrator Здравей! Това се случва,много ама много рядко когато връзката към mysql сървъра се загуби или изпита затруднение,но като цяло няма как да ти изчезне хп-то на акаунта ти.И да знаеш,че от новата 2017г. Всички статистики се рестартират включително и тази за warcraft сървъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glavata Публикувано Декември 23, 2016 Author Share Публикувано Декември 23, 2016 Според мен така е правилно , както и интересно Просто ми беше чудно , ако някой се ***ва с мен защото не съм един от любимците в този сървър (за повечето) Благодаря ти Варбанов за вежливият отговор ! Поздрави и Весела Коледа 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glavata Публикувано Декември 23, 2016 Author Share Публикувано Декември 23, 2016 Сега всички раси са ми 0 левел ... честита нова година Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbmmm Публикувано Декември 23, 2016 Share Публикувано Декември 23, 2016 И при мен има същия проблем, всички са с 0 левел и не виждам смисъл да се оправят щом ще се рестартира от нова година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glavata Публикувано Декември 29, 2016 Author Share Публикувано Декември 29, 2016 Съгласен , тъпо е само че някой сега са по 16 лвл нищо им няма на тях и разцепват ... Ама ще издържим още 2-3 дена :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts