Jump to content

оплакване от админ gravity


Guest FreedoM

Recommended Posts

Добре значи понеже самия админ ме провокира (въобще не ми се занимава с детски работи), ама не мога да разбера що за отношение. Смисъл обижда(на демото), постоянно се заяжда, при условие, че думичка не казвам в чата преди да ме провокира(обикновено mute-вам всички, ама понеже е главен и виждам какво пише). Всички админи ме били слейвали, ми защото виповете се изнервят, че пак ги бият независимо от това, че имат всичко в играта от първа врътка + бъгав скин, който не можеш да хитнеш. 

http://dox.bg/files/dw?a=daaff4783a

 Какво толкова ви преча нз, правете каквото искате. Ако на някой не му се гледа демото ситуацията е следната: въпросния админ ръшва х през тунелчето да мине гръб на ярда, умира понеже грам не се оглежда(аз даже не се бях и скрил, просто отивах към ярда) и започва да реве и да се ядосва  и вместо да търси вината в себе си, ест започва да заплашва с банове. И пак повтарям, не пиша в чата, не играя с хак, не нарушавам нито едно от правилата, които ВИЕ сте ги сложили тука във форума.

Link to comment
Share on other sites

Пак ще ти го кажа за да го видят всички! ТИ СИ БАВНО РАЗВИВАЩ ! Неможе целия сървър да реве от теб, че чакалиш а твоето тъпо оправдание е, че всички били вип и имали авп-та. Радвай се, че не съм те баннал, малък нагляр. Бе кво ти давам обяснение на теб ?! Аааа и другото което се сетих и дори на админи съм го казвал и на играчи хиляди пъти... АКО ИСКАТЕ ДА ЧАКАЛИТЕ ИГРАЙТЕ 2-KИ!!!!

Link to comment
Share on other sites

Момче разбери го ... не може да кампиш 2 минути в базата и всяка врътка да умираш защото е свършило времето ... и да не говорим ,че пречиш на другите играчи ,точно за тва днес те слейнах ... 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...