TincheFF Публикувано Декември 9, 2016 Share Публикувано Декември 9, 2016 Здравейте, Искам да предложа една по лека и по опростена опция в вип услугите когато искаш да си направиш вип и отвориш самия панел ти изисква за колко кредита да заредиш и в кой сървър...обаче тука идва интересното в самия панел на първо място е сървара дъст 2 арена 1 Аз бих искал да има празно място и така няма да има хора които да се объркат и ще трябва да изберат даден сървър в който искат да станат ВИП. Моля да се обърне внимание на тази тема и благодаря предварително. Д.Тинчев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Камен Публикувано Декември 9, 2016 Share Публикувано Декември 9, 2016 Това че някои хора ги мързи да прочетат, и правят всичко като кон с капаци си е лично техен проблем. За мен няма значение как ще се направи, защото винаги ще има неразбрали. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Декември 10, 2016 Share Публикувано Декември 10, 2016 Принципно имаш право до някъде Тинчев . Обаче както и да бъде направено съм сигурен 300% , че все ще има не разбрали ... Иначе този сървър е на първо място защото той се играе най - много и там трудно влизат хората защото обикновено в час пик е пълен .. Но все пак ако главните преценят може да го пипнат това защото не е кой знае какво Link to comment Share on other sites More sharing options...
TincheFF Публикувано Декември 10, 2016 Author Share Публикувано Декември 10, 2016 И все пак колкото повече улесняваме нещата толкова по малко грешки и въпроси ще има нали се сещате Link to comment Share on other sites More sharing options...
TincheFF Публикувано Декември 15, 2016 Author Share Публикувано Декември 15, 2016 On 14.12.2016 г. at 10:06 AM, Just Me said: Сегааа...чети внимателно Не искам никой да променя самата смс система тя не е и толкова трудна просто повтарям на самия панел където трябва да си избираш в кой сървър да играеш няма празно пространство или някъв празен слот а има сървъра дъст 2 арена 1.Добре тогава щом си против защо да бъде този сървър на това място а не бъде някой друг а?! Замисли се не е толкова сложно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TincheFF Публикувано Декември 16, 2016 Author Share Публикувано Декември 16, 2016 Ок и така става както казваш да се премахне падащия панел просто държа да е малко по улеснено за вип клиентите причината е че за първи път като си правих Вип сбърках наскоро мой приятел който надъхах да играе в нашата верига и той сбърка представи си колко хора още са сгрешили и след това оди търси главни админи или Валери е кажи че не съм прав или аз и моя приятел и още десетки други сме неграмотни ?! Това имах предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Декември 17, 2016 Share Публикувано Декември 17, 2016 преди 22 часа, TincheFF said: Ок и така става както казваш да се премахне падащия панел просто държа да е малко по улеснено за вип клиентите причината е че за първи път като си правих Вип сбърках наскоро мой приятел който надъхах да играе в нашата верига и той сбърка представи си колко хора още са сгрешили и след това оди търси главни админи или Валери е кажи че не съм прав или аз и моя приятел и още десетки други сме неграмотни ?! Това имах предвид Здравей! Просто самата система си е калпава и не е добре направена,но за без пари толкова,като цяло има какво още да се желае да се направи,просто ще се търси някакво решение на твоето предложение,дали ще е някой изкачащ прозорец да подсказва да си избереш правилния сървър или нещо друго подобно което няма да промени цялостта и работата на самата вип система. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts