protobg Публикувано Декември 9, 2016 Share Публикувано Декември 9, 2016 Моля Ви върнете ми акаунта казва се airSTEN, като влязох вчера да играя и някой е сложил парола и искам да ми я върнете. Моля ви , развит е много и има вип привилегия заради 3 място Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRONIRAN Публикувано Декември 9, 2016 Share Публикувано Декември 9, 2016 (edited) Никът ти ще бъде върнат, изчакай пост от балери барбанов , и след като ника ти бъде оправен си сложи парола с /reg регистрирай си го за да нямаш проблеми за напред ! И тук се пише само и единствено на кирилица! запомни го това е едно от форумните правила Edited Декември 9, 2016 by Guardian Angel Спам ! Псевдо модераторство ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE COHORT. Публикувано Декември 9, 2016 Share Публикувано Декември 9, 2016 (edited) 1. Пиши на кирилица! 2. Прочети правилата! 3. Това не е твой ник! - Edited Декември 9, 2016 by Guardian Angel Спам ! Псевдо модераторство ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Слави Публикувано Декември 9, 2016 Share Публикувано Декември 9, 2016 Абе Вие си давате акаунтите да играят повече хора на него да става известен и накрая ... help me please :| Емм не става брат Link to comment Share on other sites More sharing options...
asffetr Публикувано Декември 9, 2016 Share Публикувано Декември 9, 2016 преди 2 часа, protobg said: molq vi vurnete mi accounta kazva se airSTEN.kato vlqzoh vchera da igraq i nqkoi e slojil parola i iskam da mi q vurnete.molq vi razvit e mnogo i ima vip privilegiq zaradi 3 mqsto За това във съвърите така нареченият плъгин /reg братле регни си ник и нема кой да го пипа :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
s1s73m$ Публикувано Декември 9, 2016 Share Публикувано Декември 9, 2016 Пиши на лично съобщение на Guardian Angel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Декември 9, 2016 Share Публикувано Декември 9, 2016 Защо ли започвам да се обърквам ? Хайде да разберем накрая на кой е този ник ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts