airSten Публикувано Декември 6, 2016 Share Публикувано Декември 6, 2016 Здравейте! Играя в war3 servera .. Никнейма ми е регистриран тук и то отдавна, но при влизане в сайта, сървъра ми изисква парола, която не е тази която съм упоменал в сайта. Опитах с setinfo -pw home pass, но не се получи. Предполагам, че някой е пуснал СМС за ВИП услугата на моят ник, за да може да ползва натрупаното вече ХР. Въпроса ми е има ли компетентен администратор, който би оправил тази нередност !? Или всичко опира до това да се пускат СМС-чета за да не се получават, както вече се изрази колегата ви - "Такива недоразумения .. " !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Декември 6, 2016 Share Публикувано Декември 6, 2016 Преди 35 минути, airSten said: Здравейте! Играя в war3 servera .. Никнейма ми е регистриран тук и то отдавна, но при влизане в сайта, сървъра ми изисква парола, която не е тази която съм упоменал в сайта. Опитах с setinfo -pw home pass, но не се получи. Предполагам, че някой е пуснал СМС за ВИП услугата на моят ник, за да може да ползва натрупаното вече ХР. Въпроса ми е има ли компетентен администратор, който би оправил тази нередност !? Или всичко опира до това да се пускат СМС-чета за да не се получават, както вече се изрази колегата ви - "Такива недоразумения .. " !? Прочети темата задължително.Премахнал съм ти регистрацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
airSten Публикувано Декември 7, 2016 Author Share Публикувано Декември 7, 2016 Искрени благодарности! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts