MyTpaTa Публикувано Ноември 29, 2016 Share Публикувано Ноември 29, 2016 Здравейте! Не бях играл от 2-3 месеца, но вчера реших да започна пак да разцъквам и пуснах смс за VIP. До тук всичко е ОК, но след като добавих услугата вип към ника си ( OG | MyTpaTa ) аз не можех да вляза в сървър : CS1.BG | Dust2 Arena [HLstatsX] #1. Пише ми, че съм Kick от сървъра и това е.... логнах се с ника си в другия Dust сървър и видях че нямам и VIP привилегиите. Въпросът ми е, какво стана и някой ще оправи ли тази бъркотия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedostypna Публикувано Ноември 29, 2016 Share Публикувано Ноември 29, 2016 Написа ли setinfo _pw и паролата в конзолата преди да пробваш да влезнеш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traikow Публикувано Ноември 29, 2016 Share Публикувано Ноември 29, 2016 Качи си снимка какво ти пише като те кикне.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Ноември 29, 2016 Share Публикувано Ноември 29, 2016 Решението на така тежкия проблем за решение се крие в поста на nedostypna . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyTpaTa Публикувано Ноември 30, 2016 Author Share Публикувано Ноември 30, 2016 За съжаление не е това решението на този проблем, приятелю! Отварям ЦС-а пиша setinfo _pw "....." ( пробвах и с кавички и без) и нещата са си същите.... Ето това от снимката ми излиза.... You have been disconnected from the server. Reason: Kicked : You have no entry to the server... Написах го, защото снимката от таблета е голяма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedostypna Публикувано Ноември 30, 2016 Share Публикувано Ноември 30, 2016 Е точно там е проблема , бъркаш паролата явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyTpaTa Публикувано Ноември 30, 2016 Author Share Публикувано Ноември 30, 2016 Влязох в друг ваш сървър, бях сам и реших да пробвам да вляза в 1-цата на Дъст( проблемният). Позволи ми, написах си паролата и всичко беше ОК, даде ми и VIP привилегиите... и така до смяната на картата... сега пак ми изписва същото и не мога да вляза.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
- Law Публикувано Ноември 30, 2016 Share Публикувано Ноември 30, 2016 Отиди в cstrike папката и търси confing.cfg отвори го с notepad или wordpad и най-отдолу намираш редовете със setinfo и ги триеш запазваш файла влизаш в игра пишеш си отново паролата и пак ако не стане или бъркаш ника или паролата. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyTpaTa Публикувано Ноември 30, 2016 Author Share Публикувано Ноември 30, 2016 Law, направих го и пак нищо.. Но няма как да ми казвате, че си бъркам паролата на ника при положение, че в горния пост ви написах, че играта ме пусна поради някаква причина в сървъра и като си написах паролата( която смятате че бъркам) получих и VIP привилегиите. Но след като изтече тайминга на картата пак стана същия проблем.... П.п. Нека да не спамим темата с постове за паролата, защото си я знам, а някой да се опита да оправи нещата или поне да ми каже, че няма да мога да играя на този сървър повече и това е. Law - изпратих ти покана в скайп, за да може да дискутираме проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Ноември 30, 2016 Share Публикувано Ноември 30, 2016 Проблема е решен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts