Todor_ Публикувано Ноември 28, 2016 Share Публикувано Ноември 28, 2016 Имате някакъв цикач Falling Angel , да го махнете тоя ... А за останалото ще се погрижа аз Той ще се извини след 1-2 дни само да се установи от къде е... Но въпреки това , моля го махнете. Просто ми прецака цялата нощ с безмислени Гагове и Банове. А съм стар играч във Вашите сървъри. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Ноември 28, 2016 Share Публикувано Ноември 28, 2016 Ама чякай ся ... Пускаш тема от която аз лично не виждам смисъл защото нямаш нито снимки нито демо . А въпросния админ е един от сериозните хора така че не ми се вярва да те е банвал и гагвал без причина . Просто се стегни и като говориш някой работи ги подкрепи с доказателства , а не с празни приказки . Бих ти пратил темата в коша с удоволствие , но ще оставя честта на някой друг :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guardian Angel Публикувано Ноември 28, 2016 Share Публикувано Ноември 28, 2016 Ми коша... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts