TincheFF Публикувано Ноември 26, 2016 Share Публикувано Ноември 26, 2016 Наближава Коледа... Един от най хубавите християнски празници. Какъв подарък бихте взели на вашите роднини,близки и приятели!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Ноември 26, 2016 Share Публикувано Ноември 26, 2016 Аз взех пред коледен подарък за жена ми вече :Д:Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
nedostypna Публикувано Ноември 26, 2016 Share Публикувано Ноември 26, 2016 Искам хамстер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwa Публикувано Ноември 26, 2016 Share Публикувано Ноември 26, 2016 Преди 47 минути, nedostypna said: Искам хамстер. Ти малък хамстер ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ochite wall, racete aim Публикувано Ноември 26, 2016 Share Публикувано Ноември 26, 2016 Аз вече го получих-нов тел,че стария издаде багажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аз съм изкофел ДЪРТАК Публикувано Ноември 26, 2016 Share Публикувано Ноември 26, 2016 преди 3 часа, VLADI 1914 said: Аз взех пред коледен подарък за жена ми вече :Д:Д Влади много хубав подарък за женати евала брат ! Ма ние се се организирали Аз ,Черния и Трайков да ти вземем подарък за Коледа и на теб ! Малко е втора употреба ,ма е от сърце Пералня да си имаш ,за да не переш на ръка .А от Трайков ще има бонус 1 кг Калгон против котлен камък !Чакай ни за Коледа и да заколиш прасето ей лемур ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iwa Публикувано Ноември 27, 2016 Share Публикувано Ноември 27, 2016 Аз искам професионален апарат :((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
TincheFF Публикувано Ноември 29, 2016 Author Share Публикувано Ноември 29, 2016 On 27.11.2016 г. at 0:27 AM, Fox said: Влади много хубав подарък за женати евала брат ! Ма ние се се организирали Аз ,Черния и Трайков да ти вземем подарък за Коледа и на теб ! Малко е втора употреба ,ма е от сърце Пералня да си имаш ,за да не переш на ръка .А от Трайков ще има бонус 1 кг Калгон против котлен камък !Чакай ни за Коледа и да заколиш прасето ей лемур ! Ахахаха фокса ме уби.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Live_disaster Публикувано Ноември 30, 2016 Share Публикувано Ноември 30, 2016 Вече стана доста модерно да се снимаш сам. Вчера гледах в лидъл има Селфи стик със батерия в него 2 в 1. Интересно е беше около 21-22 лв. за подарък мисля е добра идея.... Но мисля, че е валидна само тази седмица промоцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emma Публикувано Декември 2, 2016 Share Публикувано Декември 2, 2016 Аз искам любим човек с който да я прекарам, тъй като хд само тва нямам :(((( 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts