; Polyaa Публикувано Ноември 13, 2016 Share Публикувано Ноември 13, 2016 Бих предложила да се вкара информация в всички сървъри, че имате Teamspeak 3. Предполагам че ще се забележи от повече играчи. Понеже виждам че ts-то ви е пусто и да се понапълни малко! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traikow Публикувано Ноември 14, 2016 Share Публикувано Ноември 14, 2016 Мен ме кефи картинката ти като описание отдолу под поста и само заради нея се съгласявам с теб съм! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire Angel Публикувано Ноември 14, 2016 Share Публикувано Ноември 14, 2016 И аз съм ЗА,почти никой не влиза вътре нека да го напълним 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Ноември 14, 2016 Share Публикувано Ноември 14, 2016 И аз съм ЗА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nuppxo. Публикувано Ноември 14, 2016 Share Публикувано Ноември 14, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabata Публикувано Ноември 14, 2016 Share Публикувано Ноември 14, 2016 Значи виж ,като цяло преди TS се ползваше mIRC ,не знам дали си спомняш и от колко време играеш 5v5.Като цяло ТС3 не се ползва предимно от WoW,Lol и т.н.В WoW си имаме RaidCall и тем подобни програми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
; Polyaa Публикувано Ноември 14, 2016 Author Share Публикувано Ноември 14, 2016 Преди 6 минути, Just Me said: Вие знаете ли колко хора от Counter Strike ползват Team Speak? На пръсти се броят. Това дори е в разррез в правилата!!!! Такива гласови сървъри се позлват за игри като Couter Strike GO, Leagoue of Legends, Word ot Warkraft и подобни. За да се напълни такъв тип сървъри се иска реклама по други сайтове, различни от CS 1.6 Така искам да ти кажа едно занимавам се с TS3 и мога да ти покажа един team speak 3 който се пълни постоянно с хора няма значение дали 1.6 , cs:go, LOL and WOW. Не знам ти дали изобщо си влизал в тази програма. Колкото до това се събират доста хора за 5vs5 и доста миксове или rush B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.VaRBanoV Публикувано Ноември 14, 2016 Share Публикувано Ноември 14, 2016 преди 20 часа, aleksiewa said: Бих предложила да се вкара информация в всички сървъри, че имате Teamspeak 3. Предполагам че ще се забележи от повече играчи. Понеже виждам че ts-то ви е пусто и да се понапълни малко! Здравей! Ще бъде добавено като съобщение да се върти в сървърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts