Jump to content

Въпроси,които провокират мисълта. :)


THE COHORT.

Recommended Posts

1. Ако можехте да се изправите пред целия свят и да изнесете 30 секундна реч, какво бихте казали на всички нас? Обичайте се!!!

2. Ако знаехте, че ще умрете в полунощ какво бихте направили в 23:45ч?  Бих си прекарал последните минути в някой парк с любимото момиче и най-добър приятел. :) 

3. Как наистина разбирате и знаете нещо със сигурност?  Всичко, което знам е всичко, което мога. 

4. Ако имахте всички пари на света, но все пак трябва да имате някаква работа, какво бихте избрали да правите? Да се занимавам с медицина. :) 

5. Когато станете на 90 кое е това нещо, което ще има най-голямо значение за вас? От една страна,че съм бил доста здрав и не съм имал проблеми със здравето,но от друга,че съм минал през години,където държавата ми е била в най-мизерното състояние! ;s

6. За какво съжалявате най-много до сега в живота си? За някои грешно взети решения. За някои грешно взети решения. 

7. Как можете да приложите още днес урока, който научихте от това, което определихте като нещото, за което най-много съжалявате до сега? Като го приложа за в бъдеще. :) 

8. Какво бихте променили ако ви кажат със 100% сигурност, че под каквато и да е форма Бог НЕ съществува? Няма какво да променя нито в мен,нито в живота си. Обичам си начина на живот,такъв какъвто си е. :) 

9. Или ако до сега не сте вярвали в Бог, а докажат безпорно, че той съществува – какво бихте променили? В Бог вярвам колкото и странно да звучи,но не могат да ме убедят в противното. :) 

10. Ако утре загубите всичко, към чий ръце бихте искали да се втурнете, за да ви прегърнат? Този човек знае ли колко много означава той за вас? Към себе си,разбира се. Ако аз самия не мога да си помогна в трудна ситуация,значи за нищо не ставам. 

11. Страхувате ли се от смъртта? Ако отговора е Да – имате ли основателна причина за това точно сега? Защо да се страхувам? Един път се умира и това е. Затова би било хубаво сега да се радваме на живота и да се раздаваме изцяло. :)

12. Какво бихте променили ако знаете, че никога няма да умрете? Няма такъв момент. Рано или късно смъртта застига всеки един от нас!

13. Ако си представите, че сте пред портите на Рая и Бог Ви попита: Защо трябва да те пусна? – какво бихте му отговорили…? Защото не съм лош човек,че да не го заслужавам. През годините когато съм бил гаден с някой човек през следващите дни съм правил опити,докато не видя неговата усмивка. 

14. Кога ще бъдете достатъчно добър за себе си, за да се харесвате? Има ли точка на пречупване, в която най-накрая ще приемете цялата истина за самите себе си? Когато почна да вярвам малко повече в себе си..

15. Страната, в която живеете в момента наистина ли е най-добрия вариант за вас? Не баш. 

16.Какво мислите, че ще кажат хората за вас на вашето погребение?  Какъв е смисъла, когато всички ще умрем?  Ще се каже това,което се казва на всеки починал. // Няма как всички да умрем ей така,освен ако не падне някоя астероид и да унищожи планетата или някой друг проблем като например ледниците.   Колкото до истината,колкото повече се размножаваме,толкова повече ставаме. В това е смисъла! ;) 

17. Кое е онова малко нещо, което може да извършите, за да направите денят на някой по-добър? Всичко,което мога да направя!

18. Ако вярвате в Бог – ще се променят ли взаимоотношенията ви с него ако ви докажат на 100%, че той всъщност е Тя? Няма как да ми го докажат,па и да го докажат взаимоотношенията ми няма да се променят и аз пак ще си вярвам в Бог или Богинята . 

19. Какво смятате, че стои между вас и пълното ви щастие? Аз! :) 

Послепис: Благодарно на всеки,който ще отдели 5-10 минути да прочете въпросите и да отговори сам за себе си! :))) Очаквам вашите отговори. ;))) Бъдете идейни! 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...