Jump to content

Кандидат за админ : Am_kat_ta_IZSULQ


Live_disaster

Recommended Posts

За  -= Cs1.BuLGaRiA =- [ DUST2 

Minutes Played: 7656

1.Име и Фамилия:  Цветан Василев
 
2.Години: 22
 
3.Град: Шумен
 
4.Skype за връзка: cve7an_77
 
5.Били ли сте Администратор досега? Къде и за колко време? Бил съм админ само в малки сървъри които са правени от отборът ни преди години. Админ съм бил за около 1 година.
 
6.От колко време играете в нашите сървъри? Oт 
gametracker Minutes Played=  ? От 3-4 месеца. Игралното ми време е
Minutes Played: 7656.
 
7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? 
  -= Cs1.BuLGaRiA =- [ DUST2 
 
8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ?  От 1 до 6 часа на ден.
 
9.Можете ли да работите в екип?  Организиран и стриктен към правилата играч съм. За краткото си игрално време в сървъра направих доста запознанства и дори играта в екип е още по-приятна.
 
10.Познавате ли амх командите? Да.
 
11.Имате ли проблеми с нервите? Не.
 
12.С какъв псевдоним играете? Am_kat_ta_IZSULQ

Link to comment
Share on other sites

Преди 19 минути, s1s73m$ said:

От мен НЕ.Съмнителен си ми.

Човек , препоръчвам ти да спреш да пишеш по кандудатурите или да започнеш да даваш обосновани отговори . Това ти е 5 или 6 път в който отговараш като да не заспиш. Щом нямаш изградено мнение за да даденият играч или не можеш да аргументираш вота си - по-добре не пиши !!!

Относно тези отгоре над теб , които и те като тебе говорят като само да трупат мнения , ще им кажа да отворят темата с правила за кандидатура и да се "информират" , кое и как стои. Момчето има 3-ти повече минути от минимума , който е наложен за критерии - вие му казвате да поиграе още малко ?? Това според вас адекватен отговор ли е ?

Това че не влизате по едно и също време и не се засичате , по никакъв начин не означава , че играча не е редовен. Както каза глезлата по-горе момчето си лафи и си играе за кеф и никога не е влизал в конфликти , за разлика от повечето от "вас" админите.

Моето мнение , че трябва да му се даде шанс на момчето и да видим дали ще се справи. Не един път е казвано , че на всички се правят компромиси 1,2 и на 3-тия се разделяме по живо по здраво. От доста време насам играя с меко казани "олигофренски" никове и следя за какво става на въпрос по сървърите а пича нито 1 път не съм го видял в прегрешение. Нито да обижда , нито да се заяжда. Е такива хора трябват като него, да играят за кефа и да следят за развоя на събитията , а не да се доказват пред някой. 

От Мен има Да ! Успех , дано се справиш!

 

Мисля , че това беше отговор , който ще ви накара да се замислите , как да пишете по кандидатурите , защото стана банално и смешно да се правим на папагали и да обясняваме , ЧЕ ОТГОВОРИТЕ СЕ ОБОСНОВАВАТ ! Живи и здрави :) 

  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...