DnB - FreestyleR Публикувано Отктомври 31, 2016 Share Публикувано Отктомври 31, 2016 1.Име и Фамилия: Емил Джиджов 2.Години: 24 3.Град: Девин 4.Skype за връзка: fashion 870 5.Били ли сте Администратор досега? Не 6.От колко време играете в нашите сървъри? От gametracker! https://www.gametracker.com/player/DnB | FreestyleR/79.124.59.244:27025/ 7.В кой от нашите сървъри бихте искали да сте администратор? CS1.BG | GunGame MELE 8.По колко време реално бихте могли да отделяте за въпросният сървър ? 3-6 часа 9.Можете ли да работите в екип? Да 10.Познавате ли амх командите? Да 11.Имате ли проблеми с нервите? Не 12.С какъв псевдоним играете? DnB | FreestyleR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Ноември 1, 2016 Share Публикувано Ноември 1, 2016 Имам надежда в теб, но все пак да изчакаме мнения... Може пък да излезе нещо кофти, което да ти съсипе кандидатурата ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest VLADI 1914 Публикувано Ноември 1, 2016 Share Публикувано Ноември 1, 2016 Ааа теб те знам много добре :Д Обаче нямаш късмет защото точно в тоз сървър имаме специалист който спи денонощно и не прекъснато лови намалени аимове , 8 битови , 16 битови и какви ли не още нарушители :Д:Д Та с една дума не мисля ,че при наличието на такъв майстор ( за Fox става дума ако не се сети :Д ) ти може да се отличиш и да покажеш нещо повече от него . Но въпреки това , аз мисля че може да си му полезен ( да му мяташ смокове , да му стоиш зад някой кашон докато той с часове дебне някой аимер , 8 битов , 16 битов или уал :Д ) ! Та да ви кажа отивате си като дуло двамата и мисля , че сървъра ще запее ако точно вие двамата се заемете да работите в екип . Обаче трябва да ми обещаеш като станеш админ да минеш през Фох да те специализира кое как става и кой хак как се лови Ако направиш тази специализация просто няма да имаш проблеми с нищо :Д А сега сериозно казано не си конфликтен и не създаваш проблеми . И има нужда от нови кадри където имат желанието и възможността да отделят време . Имаш ДА ОТ МЕН ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Аз съм изкофел ДЪРТАК Публикувано Ноември 1, 2016 Share Публикувано Ноември 1, 2016 преди 4 часа, VLADI 1914 said: Ааа теб те знам много добре :Д Обаче нямаш късмет защото точно в тоз сървър имаме специалист който спи денонощно и не прекъснато лови намалени аимове , 8 битови , 16 битови и какви ли не още нарушители :Д:Д Та с една дума не мисля ,че при наличието на такъв майстор ( за Fox става дума ако не се сети :Д ) ти може да се отличиш и да покажеш нещо повече от него . Но въпреки това , аз мисля че може да си му полезен ( да му мяташ смокове , да му стоиш зад някой кашон докато той с часове дебне някой аимер , 8 битов , 16 битов или уал :Д ) ! Та да ви кажа отивате си като дуло двамата и мисля , че сървъра ще запее ако точно вие двамата се заемете да работите в екип . Обаче трябва да ми обещаеш като станеш админ да минеш през Фох да те специализира кое как става и кой хак как се лови Ако направиш тази специализация просто няма да имаш проблеми с нищо :Д А сега сериозно казано не си конфликтен и не създаваш проблеми . И има нужда от нови кадри където имат желанието и възможността да отделят време . Имаш ДА ОТ МЕН ! Владко ,Владко винаги бързаш и все грешиш ! Стария Фокс ,докато не провери не казва като теб Да на всеки ! Гледай какво става : http://prikachi.com/images.php?images/682/8949682x.jpg Това е нашето момче нали? Справка в банлистата какво казва за него : http://prikachi.com/images.php?images/684/8949684V.png опа опити за да играе с уалл ! От мен имаш Голямо НЕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DnB - FreestyleR Публикувано Ноември 1, 2016 Author Share Публикувано Ноември 1, 2016 Играя от зала нормално да ти показва така! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickMasteR Публикувано Ноември 2, 2016 Share Публикувано Ноември 2, 2016 Аз лично мисля че можем да му дадем шанс да опита защото действително е един от най редовните играчи в сървара.Не е конфликтен така че моят глас е ЗА да се пробва.Успех по нататък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Ноември 2, 2016 Share Публикувано Ноември 2, 2016 И от мен имаш Да . От доста време играеш в сървърите и си запознат с обстановката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Ноември 2, 2016 Share Публикувано Ноември 2, 2016 Ами щом е така, нека му дадем шанс, пък ще видим Одобрен ! Намери ме на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts