jocky Публикувано Отктомври 29, 2016 Share Публикувано Отктомври 29, 2016 Тъй като много хора включително и Аз се оплакват от бъгавите скинове специално от женските, нека всеки да даде своя глас За или Против скиновете, всеки да изкаже мнение и да обясни защо е За и защо Против. Аз съм твърдо против бъгавите скинове! Не един път ми се е случвало да стрелям точно в тях и да ги мисва супер брутално и направо ми идва да си захапя монитора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Famozen Публикувано Отктомври 29, 2016 Share Публикувано Отктомври 29, 2016 (edited) Аз нямам никакви бъгове със скиновете това,че ги мискаш не мисля,че е от скина според мен скиновете трябва да си останат Edited Отктомври 29, 2016 by Guardian Angel Играчи които не влизат в сървърите няма смисъл да си дават гласа ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ALexandr0w ! Публикувано Отктомври 29, 2016 Share Публикувано Отктомври 29, 2016 Аз ще отговоря така , че съм ЗА да има скинове. Дали ще са тези или други нямам особени претенции. Единствената забележка , която имам към тези скинове е че при клякане на терористите прекалено много се вдлъбва в земята , а пък женските скинове ми идват някак си малко тънки и в действителност е малко по-трудно да се целят. Иначе като цяло ми е забавно да има малко разнообразие 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desana Публикувано Отктомври 29, 2016 Share Публикувано Отктомври 29, 2016 Абсолютно ПРОТИВ , не знам за какво са изобщо.. Не е до мисване , а до това ,че те просто насичат и са супер криви самите скинове ... преди 1 час, ALexandr0w ! said: Аз ще отговоря така , че съм ЗА да има скинове. Дали ще са тези или други нямам особени претенции. Единствената забележка , която имам към тези скинове е че при клякане на терористите прекалено много се вдлъбва в земята , а пък женските скинове ми идват някак си малко тънки и в действителност е малко по-трудно да се целят. Иначе като цяло ми е забавно да има малко разнообразие Много вярно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s1s73m$ Публикувано Отктомври 29, 2016 Share Публикувано Отктомври 29, 2016 Против ! целиш до нея пак умира ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
- B.Andonov Публикувано Отктомври 29, 2016 Share Публикувано Отктомври 29, 2016 Аз съм За скиновете , нямам проблеми с тях , всичко е точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Отктомври 29, 2016 Share Публикувано Отктомври 29, 2016 Това с мисването може да идва и от лагав играч, който не е задължително да е със скин ! Мис-а се случва при всички играчи, особено при тези който разликата от вашата латенсия, и тяхната латенсията е в повече от допустимото ! А това, че клякането им потъва леко в земята, къв пък е толкова проблема в това ? Просто сваляте мерника една идея по-надолу и го пребивайте ! Единственото което може да се приеме като лек проблем е, че женските са слабички да ... но пък "две добри" е много трудно понякога да се съчетаят. т.е. хем да са хубави скинове, хем пък и да нямат абсолютно никаква забележка. В случая женските са хубави, но пък слаби... другия вариант е да се намерят грозни и дебели Мисля, че темата е малко излишна. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jocky Публикувано Отктомври 29, 2016 Author Share Публикувано Отктомври 29, 2016 Темата не е излишна никак, много играчи недоволстват от женските скинове, не съм само аз! Аз съм 3А махане на скиновете! Абсолютно излишни са! Който иска разнообразие има достатъчно различни сървъри.. да влизат в Warcraft, Gungame... Удоволствието от играта се губи! Може да прозвучи клиширано, но играя в сървърите единствено защото хита що-годе бива, искам да продължа да играя затова пускам тази тема, иначе не бих си хабил думите в някакъв си форум,дори не знаех как се пуска тема до преди 3 часа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hell Публикувано Отктомври 29, 2016 Share Публикувано Отктомври 29, 2016 преди 9 часа, jocky said: Темата не е излишна никак, много играчи недоволстват от женските скинове, не съм само аз! Аз съм 3А махане на скиновете! Абсолютно излишни са! Който иска разнообразие има достатъчно различни сървъри.. да влизат в Warcraft, Gungame... Удоволствието от играта се губи! Може да прозвучи клиширано, но играя в сървърите единствено защото хита що-годе бива, искам да продължа да играя затова пускам тази тема, иначе не бих си хабил думите в някакъв си форум,дори не знаех как се пуска тема до преди 3 часа.. Дали да не прочетеш отново това горе дето съм написал ?!? И после пак потвърди, че не е излишна !!! Обяснил съм общо за мисването от какво може да е ! Не си внушавайте, че да идва мис само от скиновете ! Клякането също не би трябвало да ви е проблем, просто целете по надолу ! Единствени проблем с женския скин е, че е слаб !!! Ако искате да е дебел, и да се цели добре, то той трябва да бъде заменен с по-грозен такъв. Ама иди и кажи на една жена че е грозна и дебела ако си мъж. Против съм !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desana Публикувано Отктомври 29, 2016 Share Публикувано Отктомври 29, 2016 Преди 42 минути, ⚡︎⚡︎Hell⚡︎⚡︎ said: Това с мисването може да идва и от лагав играч, който не е задължително да е със скин ! Мис се случва при всички играчи, особено при тези който разликата от вашата латенция и тяхната латенсията е в повече от допустимото ! А това, че клякането им потъва леко в земята, къв пък е толкова проблема в това ? Просто сваляте мерника една идея по-надолу и го пребивайте ! Единственото което може да се приеме като лек проблем е, че женските са слабички да ... но пък две добри дела е много трудно понякога да се съчетаят. Т.е. хем да са хубави скинове, хем пък и да нямат абсолютно никаква забележка. В случая женските са хубави, но пък слаби... другия вариант е да се намерят грозни и дебели Мисля, че темата е малко излишна. Не може ли просто да са си нормални скинове ,защо трябва да са такива аз това не разбирам и никой не ми отговаря ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts