Jane Doe Публикувано Отктомври 27, 2016 Share Публикувано Отктомври 27, 2016 Здравейте, чудех се къде да напиша това и ми се струва , че тук му е мястото. Понеже това за мен е проблем, затова го пиша тук. Искам да помоля админите в warcraft сървъра, като дойде някоя карта, да не я сменят веднага на дъст 2. Това е сървър с различни карти и аз искам да ги играя всичките. Тъкмо влязох да пострелям преди малко и хоп админа смени пак на дъст 2. Има си dust 2 only сървъри и който иска може да влиза там да играе. Но warcraft сървъра не е dust 2 only , така че пак ще помоля всички админи : Моля оставяйте да играем картите , които са сложени в сървъра и не сменяйте на дъст 2 всеки път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jiwkov* Публикувано Отктомври 27, 2016 Share Публикувано Отктомври 27, 2016 За предпочитане и улеснение на главните е предоставяне на демо, за да може да се отреагира правилно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Отктомври 27, 2016 Author Share Публикувано Отктомври 27, 2016 Е не... аз не искам да се наказва админа, който смени картата и отгоре на всичкото излезе. Значи влезе смени на дъст 2 и излезе. Даже няма да кажа кой беше, защото все още е нов. Въпроса е принципен. Писах , за да се има в предвид и да не се повтаря това нещо всеки път. Виждам, че в тази верига повечето хора са съвестни и културни и мисля , че ще се обърне внимание на това. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest V.VaRBanoV Публикувано Отктомври 27, 2016 Share Публикувано Отктомври 27, 2016 преди 3 часа, Siska said: Е не... аз не искам да се наказва админа, който смени картата и отгоре на всичкото излезе. Значи влезе смени на дъст 2 и излезе. Даже няма да кажа кой беше, защото все още е нов. Въпроса е принципен. Писах , за да се има в предвид и да не се повтаря това нещо всеки път. Виждам, че в тази верига повечето хора са съвестни и културни и мисля , че ще се обърне внимание на това. Поздрави Очаквам да споделиш името на админ-а който сменя на дъст2 + някакво доказателство за да му бъдат отнети правата! Ако не искаш да споделиш,все пак ми кажи към колко часа е станало това за да проверя в логовете и да се сбогуваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane Doe Публикувано Отктомври 27, 2016 Author Share Публикувано Отктомври 27, 2016 По принцип като смени картата аз излязох и веднага написах тези неща. Но моля те не взимай толкова строги мерки. Той е мислел , че прави нещо добро и освен това е нов. Но се надявам за напред да не се повтаря и затова написах темата. Ако пак се случи нещо такова ще зная да си пазя демото. А иначе после като се смени пак влязох за малко и демото ще е от следващата карта. Благодаря , че обръщате внимание веднага на всичко , което пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts