Jump to content

Настройки на TeamSpeak 3


aHaJLruH

Recommended Posts

Здравейте, тъй като видях, че не е обяснено след като инсталираш програмата как да си я настроиш по собствени критерий, реших да направя една тема в която да бъде нагледно обяснено за какво става дума.

1. След като отворите програмата за първи път ще ви излезе прозорче с напътствия.

7689488N.png

2. Натискате бутонът "Next" и ще трябва да си въвете никът (прякорът) с който да ви виждат другите потребители. Не мисля, че има какво да се обяснява и затова ще пристъпим напред.

3. В следващата стъпка ще ви се наложи да изберете по какъв начин да говорите по микрофона чрез програмата.

  • Първият вариант "Voice Activation Detection" е когато говорите по микрофона програмата сама да засича гласът ви и да го предава на секундата.
    Вторият вариант "Push-To-Talk" е чрез натискане на определен бутон. Демек само когато го натиснете продължително да се чува гласът ви. Ако изберете този варият натиснете тикчето до него и ще ви се отвори отдясно на него бутон "No Hotkey Assigned". Натискайки го ще може да изберете така наречия бутон.

7689489a.png

4. Когато сте готови с избирането и сте натиснали на "Next" може да тествате микрофонът си.

7689494c.png

5. Нататът след като сте продължили имате опция с която да заглушавате вашият микрофон чрез натискане на определен бутон. Тази опция е препоръчителна за хората избрали "Voice Activation Detection" тъй като микрофонът им ще реагира на всеки звук.

7689497S.png

6. Последната стъпка е да нагласите с какъв глас да ви сигнализира програмата когато някой влезе във вашият канал, излезе и т.н.

7689498R.png

7. Като за начало беше това и вече можете успешно да използвате програмата.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...